Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Hacıeyüpoğlu :Sakarya Geliştikçe, Türkiye Kazanacak

SİYASET
Hacıeyüpoğlu :Sakarya Geliştikçe, Türkiye Kazanacak

AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Yenilikçi ve geleceğe güvenle bakan sağlam hamlelerle geleceğin Sakarya’sını inşa edeceğiz. Türkiye özelinde Sakarya’nın hızla büyümesi devam edecek”  dedi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, programı kapsamında Karasu ve Serdivan’daydı. İlk olarak Karasu’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hacıeyüpoğlu, Kuzey Gazetesi, Kapalı Halk Pazarı ve Ziraat Odası’na ziyaretlerde bulundu. Hacıeyüpoğlu, programının devamında ise Serdivan Uzunköy ve Meşeli Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
 

7 Haziran Milat Olacak
Yeni Sakarya’nın inşasının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Hacıeyüpoğlu, 7 Haziran Genel Seçimlerini milat olarak yorumladı. Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi’yle Sakarya’yı Türkiye ve Dünya’ya açılan bir pencere yapacağız. Yeni OSB’ler ve İstihdama dönük atılan adımlar da Sakarya’daki değişim ve dönüşümün anahtarları olacak. Yenilikçi ve geleceğe güvenle bakan sağlam hamlelerle geleceğin Sakarya’sını inşa edeceğiz” diye konuştu.
 

Projelerle Konuşuruz
Hacıeyüpoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Türkiye özelinde Sakarya’nın hızla büyümesi devam edecek. Her zaman ifade ediyoruz; Sakarya geliştikçe, Türkiye kazanacak. Sayın Başbakanımız da ifade ettiler; şehrimize yeni duble yollar yapılacak. Sağlıkta bin yataklı bir hastane inşa edilecek. Sakarya Üniversitemize yeni fakülteler kazandırılacak, trenimiz yerin altına alınacak. Bizim Yeni Sakarya’dan anladığımız budur. Biz laf değil, projelerle konuşuruz” ifadelerini kullandı.”


 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 9 =