Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ayhan Sefer Üstün Vekillikten Sonra Ne Yapacak!

SİYASET
Ayhan Sefer Üstün Vekillikten Sonra Ne Yapacak!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, 3 dönem kuralına takılan isimler arasında yer aldığı için, 7 Haziran’dan sonra milletvekilliği görevi sona eriyor. Üstün, vekillik sonrası planını Engin Arapoğlu’na verdiği röportajda açıkladı.

Para kazanmak için çalışmam

3 Kasım 2002 yılında AK Parti’den milletvekili seçilen Ayhan Sefer Üstün’ün milletvekilliği dönemi 7 Haziran’da sona eriyor. Milletvekilliği görevinin ardından ne yapacağı konusunda birçok spekülasyon yapılan Üstün, vekilliğin ardından ne yapacağını, gazeteci Engin Arapoğlu’na verdiği röportajda açıkladı. Üstün, gelecekte sadece para kazanmak için bir iş asla yapmayacağını belirtirken, kamu yararına hizmetlerin içerisinde yer alacağını açıkladı.  Üstün konuyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle açıkladı, “Geleceği sadece Allah bilir. Bu saatten sonra para kazanmak için bir işe girmem. Sadece kamunun hizmetinde olmak adına iş yaparım.”

Avukatlık ofisimi tasfiye ettim

Röportajında ayrıca milletvekili olduktan sonra avukatlık işlerini tasfiye ettiğini de belirten Üstün, sadece vekillik maaşıyla geçindiğini belirtti. İşte Üstün’ün o sözleri; “Ayhan Sefer Üstün 2002 yılından önce dernek, vakıf faaliyetleriyle, siyasi parti faaliyetleriyle toplumun hizmetindeydi. Geçimini sağlamak için birde avukatlık yapıyordu. Siyasete girdikten sonra avukatlık ofisimi de tamamen tasfiye ettim. Sadece maaşımla yaşadım. Çocuklarıma da bunu tembih ettim, biz sadece bu maaşla geçineceğiz diye.  Ona göre yaşayın dedim. Onlarda sağ olsunlar beni üzmediler. Ona göre yaşadılar. Ve bu bana büyük bir özgürlük sağladı. Yanlış yapana yanlış yapıyorsun diyebilme imkânı getirdi bana”

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 1 =