Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Erenler’de festival coşkusu

Festival yoğun katılımla gerçekletirildi

GÜNCEL
Erenler’de festival coşkusu

Festival yoğun katılımla gerçekletirildi

Erenler Halk Eğitim Merkezi ve Erenler Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen festival yoğun katılımla gerçekletirildi.

 

ÇEŞİTLİ İKRAMLAR

Erenler Halk Eğitim Merkezi ve Erenler Belediyesi katkılarıyla Erenler’de düzenlenen festival ve sergi etkinlikleri geniş katılımla gerçekleştirildi. Açılışa; Vali Hüseyin Avni Coş, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler İlçe Kaymakamı Mehmet Mızrak ve şehir protokolü katıldı. Erenler halkının da yoğun katılım gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında Yunus Emre meydanına çeşitli çadırlar kuruldu ve halka ücretsiz olarak cilt bakımı, dikiş-nakış ve tatlı ikramı gibi hizmetler sunuldu.

 

“DEVAM ETMELİ”

Erenler Halkının geniş katılımıyla gerçekleşen festivalde açılış konuşmasında Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş “Sakarya’mıza ve Erenlerimize yapılan bu çalışmların hayırlı olmasını ve ülkemizdeki birlik beraberlik ve dirliğin devam etmesini diliyorum” dedi. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Coş, bunun gibi etkinliklerin ve eğitimlerin sürekli yapılmasını dileyerek sergi alanını ziyaret etti.

 

 “HER ŞEY ERENLER İÇİN”

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk festivalden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu çapta etkinliklerin Erenler sınırları içerisinde yapılmasından gurur duyuyoruz ve Erenler Belediyesi olarak bütün imkânlarımızla destekcisiyiz. Erenler Halk Eğitim Merkezi yapmış olduğu hizmetler çerçevesinde birçok vatandaşımızın bilgi ve becerilerini geliştirmesinde etkili olmuştur.  Bu konuda müdürümüze ve ekibine teşekkür ederiz. Bundan sonra yapılan etkinliklerde ve çalışmalarda her zaman layik olduğunuz gibi en iyisini yapmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 2 =