Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Seçim çalışmalarına Pamukova'da devam ettiler

Özkoç"“Halkımız CHP’yi iktidara taşıyacak”

SİYASET
Seçim çalışmalarına Pamukova'da devam ettiler

Özkoç"“Halkımız CHP’yi iktidara taşıyacak”

CHP milletvekili adayları ve partinin önde gelen isimleri Pamukova ilçesinde alan taraması gerçekleştirdi. Programda konuşan Özkoç, halkın CHP’yi iktidara taşıyacağını savundu.

GENİŞ KATILIM
Pamukova’da milletvekili adayı Erdoğan Isır’ın alan tarama çalışmasına destek veren partililer gövde gösterisine imza attı. Düzenlenen çalışmaya CHP milletvekili adayları Engin Özkoç, Elif Başer ve Enis Ceylan ile kadın kolları il başkanı Füsun Çetin katıldı. Alan taramasına ayrıca eski parti il başkanları Yaşar Erdem, Selçuk Gedikli gibi isimler ile Ergün Özkan, Aydoğan Sezer, Şaban Koludra gibi partinin önde gelen ve tabanın saygı duyduğu isimler katıldı.

“HEDEFLERİNİ ANLATIYORUZ”
Isır “Alan taramasına katılan partililere teşekkür eden Isır “CHP olarak genel başkanımızın Sakarya mitingi öncesinde tüm şehri gezerek insanlarımızı hem mitingimize davet ediyoruz ve partimizin hedeflerini anlatıyoruz. Bugün Pamukova’da milletvekilimiz, kadın kolları başkanımız, partimizin tabanındaki önemli isimler ve milletvekili adaylarımız ile vatandaşla kucaklaştık. CHP’nin iktidarını anlatarak Türkiye’nin gidişatının iyi olmadığını anlattık. Tüm ilçelerde bu manzara ile karşılıyoruz ve insanlarımız CHP’yi bağrına basıyor. Seçimlerde Türkiye ve Sakarya CHP’yi iktidara taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 7 =