Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Açba TBMM’de kaydını yaptırdı

Açba’ya rozetini Eski Milletvekili Mehmet Arslan taktı

SİYASET
Açba TBMM’de kaydını yaptırdı

Açba’ya rozetini Eski Milletvekili Mehmet Arslan taktı

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri’nin ardından mazbatasını alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Zihni Açba TBMM’ye giderek kaydını yaptırdı.
TBMM öncesi MHP Genel Merkezinde bir süre Milletvekilleri ile sohbet eden MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba eski Ankara Milletvekili Mehmet Arslan ile birlikte TBMM’ye geçtiler.

7 Haziran seçimleri sonrası mazbatasını geçtiğimiz günlerde alan MHP Milletvekili Zihni Açba Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM ) gelerek kaydını yaptırdı. TBMM görevlileri tarafından çiçeklerle karşılanan Açba kaydını yaptırmasının ardından parmak izi verdi ve işlemleri tamamladı. İşlemler sonunda TBMM rozeti alan MHP Milletvekili Zihni Açba’ya rozetini Eski Ankara Milletvekili Mehmet Arslan hayırlı olsun dilekleri ile taktı.
MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba Her zaman Sakarya’mızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek için çalışacağız. Biz Sakarya’nın ve Ülkemizin Vekili olacağız. Allah yapacağımız görevi hayırlı eylesin” dedi.
Rozetini takarak TBMM işlemlerini tamamlayan MHP Milletvekili Zihni Açba daha sonra MHP Antalya milletvekilleri Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı ile bir süre sohbet ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
TBMM’den ayrılan Açba daha sonra Ankara Milletvekili Mustafa Mit’i ziyaret ederek bir süre sohbet etmesinin ardından Sakarya’ya geri döndü.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 5 =