Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Serdivan AK Parti İlçe'den geleneksel iftar

SİYASET
Serdivan AK Parti İlçe'den geleneksel iftar

Ak Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları’nın her yıl düzenlediği  geleneksel iftar programı,  Serdivan  İlçe Teşkilat binasında yapıldı.

İftar programına İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu,  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları’nda ve Gençlik Kolları’nda görev alan Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, katılımın yoğun olmasından  duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’ Geleneksel hale getirdiğimiz  iftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran İlçe Başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve Teşkilatımızın değerli mensuplarına  çok teşekkür ediyorum.  Bu programın organizasyonunda da bizzat görev alarak, maharetli elleriyle hazırladıkları  güzel yemekleri bizlere sunan,  siyaset arenasında omuz omuza mücadele ettiğimiz, bu kutlu davanın fedakar, cefakar neferleri, yol arkadaşlarım, Kadın Kollarımızın değerli üyelerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Her zaman olduğu gibi, Serdivan İlçe Kadın Kolları olarak partimizin ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Başta, Serdivan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar, İlçe Başkanımız  Sayın Osman Çelik  olmak üzere  tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

Başkan Şehime Kaya, babalar günü nedeniyle Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a ve İlçe Başkanı Osman Çelik’e hediye takdim  ederek babalar gününü kutladı.
Belediye Başkanı Alemdar da yaptığı konuşmada; ‘’Kadın Kolları başkanımıza inceliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Kim ne derse desin  partimizin en çok çalışan en çok fedakarlık gösteren, en başarılı  birimi kadın kollarımızdır. Bu çok net olarak görünmekte, Allah onlardan razı olsun’’ dedi.
Son konuşma İlçe Başkanı Osman Çelik tarafından yapıldı. Kadın kollarından övgüyle söz eden Çelik ‘’ Kadın  Kollarımızın  siyasette olduğu gibi hayatın tüm alanlarında başarılı olduğunu görüyoruz. İftar sofrasındaki çorbadan, böreklere, tatlılara tüm yiyecekler kadınlarımız tarafından hazırlanmış. Bu güzel organizayondan dolayı Kadın Kolları Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum’’ dedi.
Program, yapılan iftar duasıyla sona erdi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 8 =