Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Aydın liste hazırlığında

Yönetim listesi oldukça merak ediliyor

SPOR
Aydın liste hazırlığında

Yönetim listesi oldukça merak ediliyor

Sakaryaspor’un mecvut Başkanı Selahattin Aydın’ın 25 Ağustos’ta ki kongrede sunacağı yönetim listesinde çok sayıda yeni ismin yer alacağı belirtiliyor.

LiSTEDE SON RöTUŞLAR
Sakaryaspor’da mevcut Başkan Selahattin Aydın’ın 25 Ağustos’ta gerçekletirilecek olan ikinci kongrede divana sunacağı yönetim listesi oldukça merak ediliyor. Aydın’ın yönetim listesini şekillendirdiği ve son rötuşları atmaya başladığı belirtiliyor. Selahattin Aydın yönetim listesi ile ilgili ser verip sır vermezken, özellikle yeni iş adamlarının kim olduğu büyük bir gizlilik içinde tutuluyor. Öte yandan Aydın’ın yönetimine bazı Düzceli iş adamlarını da aldığı öğrenildi.

ÇIKAN HABERLERE KULAK ASMIYOR
Sakaryaspor’un Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı ile birleşme planları nedeniyle Akgün Altuğ’un iki biriminde başına geçeceği yönünde çıkan haberlere itibar etmeyen Selahattin Aydın, “Akgün Bey çok önemli bir iş adamı. Ancak böyle bir durumun en azından şuan için gerçekleşmesi mümkün gözükmüyor. Kısa vadede çıkan bu tür haberlere pek kulak asmıyorum. Biz 25 Ağustos’ta ki kongreye hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 1 =