Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Topluca istifa ettiler

İl ve ilçe başkanları görevlerinden ayrıldı

SİYASET
Topluca istifa ettiler

İl ve ilçe başkanları görevlerinden ayrıldı

Halkın Yükselişi Partisi örgütü toplu istifa etti

TDH (Türkiye Değişim Hareketi) ve HYP (Halkın Yükselişi Partisi) Sakarya İl Başkanı Yaşar Tercan ve ilçe başkanları görevlerinden istifa etti.

"Siyasette bulunduğumuz noktada halka verdiğimiz sözleri tutamamanın rahatsızlığından dolayı görevde kalmanın anlamı olmadığından istifa etme kararı vermiş bulunmaktayız" diyen Yaşar Tercan şöyle konuştu: "Sevgili dostlarım,dava arkadaslarım.
2009 yılında bırlıkte yola cıkıp bu güne kadar memleketimiz ve milletimiz adına güzel şeyler yapabilmek, özgürlük,demokrasi,insan hakları, ötekisi olmayan bir toplum, müreffeh bir yaşam icin bu günlere kadar bütün samimiyetimiz ve özverimizle birlikte el ele  calıştıgım tüm dava arkadaşlarıma ve bu yolda büyük desteklerini gördügüm ilce başkanlarım Adapazarı Halil Atay bey'e, Karasu Recep Kara bey e, Kocaali Mustafa Kıcı bey e,,Taraklı Nevzat Akay bey e, Geyve Ayhan Karaca beye,,Erenler Yasin Şimşek beye, Akyazı Kadir Özcan beye, Karapürcek Mustafa Gül beye,  Kadın Kolları Başkanı Zeynep Atay ile Reyhan Tuzcu hanımefendilere; beni her daim yalnız bırakmayan Genclik Kolları Başkanı Hazar Tuzcu, Atalay Karaca, Kurtukuş İbrahimoğlu'na sonsuz tesekkürlerimi iletirim.
Bu hizmet döneminde beni 7/24 destekleyen sevgili eşim ve oglum ada teşekkür ederim
Ayrıca beni bu görevi yapabilmem icin yetkilendiren sayın genel başkan, sayın genel sekreter ve diger tüm il başkanlarınada tesekkür ederim.
Dün itibarı ıle şahsım ve ilce başkanlarımız gorevlerınden ve parti üyeliginden istifa ederek işlerimizin başına dönmüş oldugumuzu kamu oyuna saygıyla bildiririm. TDH ve HYP  Sakarya Eski İl Başkanı Yaşar Tercan."

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 2 =