Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Adapazarı için güzel haber

Şehir merkezi dönüşüyor

SPOR
Adapazarı için güzel haber

Şehir merkezi dönüşüyor

Harmanlık Spor Tesisleri arazisinde başlatılacak yeni İtfaiye Merkezi ve sentetik saha projesinde ihale hazırlıklarının tamamlandığını duyuran Başkan Toçoğlu, “Projemiz ihalesini 15 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Sakarya’ya hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha önce kamuoyu ile paylaşılan yeni bir projede daha çalışmalara başlayacaklarını açıkladı. Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Harmanlık Spor Tesislerine ait arazide hayata geçirilecek yeni İtfaiye Merkezi ve sentetik saha projesinde ihale hazırlıklarının tamamlandığını duyuran Başkan Toçoğlu, “Projemiz ihalesini 15 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Sakarya’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

İtfaiye Çağın Gereklilikleriyle Buluşuyor
Proje detaylarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Toçoğlu, “Gerçekleştirilecek ihalenin ardından yaklaşık 13 bin metrekarelik alanda çalışmalarımız derhal başlayacak. Yeni İtfaiye Merkezi’yle afet yönetimi konusunda büyük önem verdiğimiz teknik altyapımızı da güçlendireceğiz. Proje içerisinde 10 araçlık büyük bir garaj, misafirhane, teknik büro, lokal servis, basketbol sahası ve toplantı odalarının yer aldığı kapsamlı bir çalışmayı hayata geçirmiş olacağız. İtfaiye teşkilatımızı modern ve çağın gerekliliklerine uygun ekipman ve son teknoloji sistemlerle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Şehre Yeni Spor Sahası
Yeni İtfaiye Merkezi’nin yanında inşa edilecek sentetik saha projesinin de 4 bin metrekarelik alana hayat vereceğini aktaran Başkan Toçoğlu şunları söyledi; “Sakarya’da tesisleşme yönünde oldukça önemli mesafeler aldık. Spor yapılabilecek alanların sayısını her geçen gün artırıyor; ilçelerimize yeni sahalar inşa ediyoruz. Amatör spora ve Sakaryaspor altyapısına da desteklerimiz sürüyor. Bu kapsamda Harmanlık Spor Tesisleri’nde başlatacağımız projenin devamında şehrimize yeni bir sentetik saha kazandıracağız."

Son Teklif 15 Temmuz
15 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek ihalenin ayrıntılarını paylaşan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ise, “Yeni İtfaiye Merkezi ve sentetik saha yapım projesi ihalesi açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. Teklifler Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’ndan komisyona ulaştırılabilecek. Son teklif sunma günü 15 Temmuz Çarşamba, saat 10.30’dur. İhalemiz ayrıntılarına 2015/75901 kayıt numarasıyla EKAP üzerinden ulaşılabilir. Ayrıca Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızın Keşif ve Metraj Şube Müdürlüğü’nden de bilgi alınabilir. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 9 =