Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Aksaray semti projesinde sona doğru

İLÇELER
Aksaray semti projesinde sona doğru

Serdivan Belediyesi tarafından hayata geçirilen meydan projelerinden bir yenisi daha Aksaray semti olarak adlandırılan Bahçelievler Mahallesi’nde yükseliyor.
Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Kirişhane Caddesi üzerinde belediye ait boş alanda yapılan çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.
İçerisinde mahalle meydanlarının vazgeçilmez unsuru olan meydan çeşmesinin de yer alacağı komplekste altyapı ile ilgili faaliyetler büyük ölçüde bitirilirken, aydınlatma tertibatı ve ağaçlandırma için de altyapı çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.
Sosyal Belediyecilik anlayışına farklı bir boyut kazandıracak mahalle meydanları projesi ile Serdivanlıların yeni buluşma noktası bu alanlar olacak.
Oturma gurupları, estetik unsurların göz önünde tutulduğu düzenli peyzajı, aydınlatması ve çeşmesi ile Kirişhane Caddesi üzerinde hayata geçirilen mahalle meydanı; sosyal ilişkilerin ve birlikteliğin ortak bir mekanda yaşatılması ve pekiştirilmesi adına misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 2 =