Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Göztepe'den Sakaryaspor'a jest

SPOR
Göztepe'den Sakaryaspor'a jest

Sakaryaspor yönetimi forvet Enes Kubat ile anlaştığı ve genç futbolcunun yeşil siyahlı formayı giyeceği belirtiliyor.

Kampa katılacak
Enes Kubat ile her konuda tam bir anlaşma sağlandığı ileri sürülürken yönetim tarafından yeşil siyahlı formaya kazandırılan Enes Kubat’ın en geç pazar günü Sakaryaspor'un Kartepe kampına katılması bekleniyor.
 

Enes Kubat
Enes Kubat 1994 Doğumlu olan Enes Kubat forvet oyuncuau. 2014 / 2015 sezonunda Göztepe ve Kartalspor da toplam 25 maçta 5 gol attı. 31.05.2015 tarihinde sözleşmesi sona erdi.
 

Üsküdar’dan Sivas’a 
Sakaryaspor’un peşinde olduğu diğer futbolcu ise Sivasspor forması giyen Samet Önger. Samet Önger geçen sezon Sivassporun pilot takımı olan Üsküdar Anadoluspor takımında forma giydi.
 

Sakarya’lı futbolcu
Aslen Sakarya’lı olan 1991 doğumlu futbolcu Samet Önger, Sivasspor yönetimi tarafından Hollanda kampına götürülmedi. Samet Önger için teknik direktör Sergen Yalçın “ Kendisine kulüp bulmasını söyledik, Hollanda kampına götürmeyeceğiz “ dedi.
 

İmza an meselesi
Geçen sezon Üsküdar Anadolusporda top koşturan ve daha sonra Sivasspora giden Samet Önger Sakaryaspor’a çok yakın. Yönetimin görüşmelerde bulunduğu Samet Önger’in yeni takımı Sakaryaspor için imza atmasının an meselesi olduğu ileri sürülen iddialar arasında.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 7 =