Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Taraftar ne düşünüyor

Ortak istek belli: Bu lig bize yakışmıyor

SPOR
Taraftar ne düşünüyor

Ortak istek belli: Bu lig bize yakışmıyor

Sakaryasporun yeni yapılanması ve sezonda beklentiler konusunda konuşan taraftarlar düşüncelerini açıkladılar.

Arkadaşlarımızın bire bir görüştüğü taraftarların ortak isteği ve beklentisi Yeşil Siyahlı ekibimizin 3 lig’ten kurtulması ve layık olduğu yere gelmesi.

Bahattin Aydın (Güreşçi-İş adamı): Sakaryaspor Geçen sezon kapısından döndüğümüz 2.lige bu sezon mutlaka çıkacak . Çıkmaması için her hangi bir engel görmüyorum, tüm Sakarya’dan daha büyük destek bekliyorum.

Recep Çakır (Esnaf): Bu sezon yapacağımız maçların fikstürü çok avantajlı, bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Sakaryaspor taraftarı olarak içimiz buruk, bunu sevince çevirsinler, Sakaryaspor artık bu ligten çıkmalıdır, yerimiz kesinlikle bu grup değil. Yönetime ve takıma başarılar dilerim.

Çoskun Çakmak (Sporcu- Esnaf): Sakaryaspor için peşinen söyleyeceğim tek şey Şampiyonluk beklediğimizdir. Yapılan transferler takıma fayda sağlayacak görünümde. İlk maçları kazanırsak bizi kimse tutamaz.

Cengiz Cengiz (Antrenör): Bu grupta  Denizli, Maraş, Manisa, İstanbul takımlarına dikkat etmemiz lazım. Rakibin büyüğü küçüğü olmaz. Fikstürde avantajlı durumdayız. Benim görüşüm bu gruptan çıkarız. 3.Lig bizim yerimiz değil.

Yılmaz Kuzey (SASKF eski Başkanı): Sakaryaspora yeni sezonda başarılar dilerim, yeni sezon fikstürü güzel, inşallah bu sezon 2. Lige çıkarız. Sakaryaspor daima en iyi yerlere gelmeli, bu büyük camianın yeri buralar değil.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 8 =