Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İlk hazırlık maçı tat vermedi

İlk hazırlık maçındaki oyun beğenilmedi

SPOR
İlk hazırlık maçı tat vermedi

İlk hazırlık maçındaki oyun beğenilmedi

 

Hayal kırıklığı yarattı
Sakaryasporun ilk hazırlık maçında istenilen performansı gösterememesi ve ortaya konulan oyunun başta teknik heyet ile yönetim tarafından beğenilmemesi hayal kırıklığı yarattı. Maçı izleyen yöneticilerin yüzlerinin asık olduğu gözlendi.
 

Kolgu patladı
Sakaryaspor teknik patronu Deniz Dolgu Kartepedeki kötü görünümlü ilk maçın ardından adeta ateş püskürdü, Tolgu “ Bu takım deneme yeri değil, defalarca söyledim. Ben burada oldukça kimse denenmeye gelmeyecek, takıma hazır ve oynayacak futbolcular gelecek” şeklinde konuştu.
 

Toçoğlu izledi
İlk hazırlık maçını Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu’da izledi. Toçoğlu maçın tamamlanmasını beklemeden sahadan ayrıldı. Maçı izleyenler arasında bulunan Sakaryaspor başkanı Selahattin Aydın, Yöneticiler İsmail Yenice, Muzaffer Güneş, Cengiz Can Çetin, Abdullah Şen ortaya konulan oyun hakkında her hangi bir yorum yapmadılar. Yöneticilerin derin düşünce içinde olduğu görüldü.
 

3 bilet kesildi
Kampta kendilerinden bekleneni veremeyen Uğur, Alim ve Ahmet Burak gönderildi.  Mustafa Akgün konusunda teknik direktör Deniz Kolgu kesin kararını oyuncuyla yapacağı görüşmenin ardından vereceğini ifade etti.

Sakaryaspor tat vermedi
Sakaryaspor’un kamptaki ilk hazırlık maçında Türkmenistan Merw takımına 1-0 yenilmesi “ Sakaryaspor tat vermedi” şeklinde yorumlandı. Teknik adam Deniz Kolgu maçın ilk yarısında yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürdü, ilk yarı 0-0 sona erdi. Hazırlık maçının ikinci yarısında Kolgu’nun düşündüğü as takım tertibi sahaya çıktı, Türkmenistan takımı maçın 70. Dakikasında korner atışından kazandığı gol ile Yeşil Siyahlıları 1-0 mağlup etti.
 

Sakaryaspor sahada şu kadro ile mücadele etti; Aydın, (Yavuz), Uğur, (Fikret), Emre, (Burak Bekaroğlu), Canberk, (Volkan), Hakan Çalışkan, (Sertaç), Alim, (Mert), Fırat, (Arda), Erhan, (Hacı Ömer) Burak Göksel, (Mustafa Cevahir), Mustafa Akgün, (Doğan Seçkin), Ahmet (Sadullah)
 

Hazırlık maçları devam edecek
Öte yandan kamp programın açıklandığı gibi Sakaryaspor 3 hazırlık maçı daha yapacak. Yeşil Siyahlı ekibimizin rakipleri maç günleri belli olacak.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 1 =