Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İsen: Şehrimiz için çalışıyoruz

SİYASET
İsen: Şehrimiz için çalışıyoruz

Sakarya İçin Daha İyisi Olacak
Şehre kazandırılacak yeni hizmetlerin hibe kredileri konusunda düzenlenen toplantıya katılan Başkan Toçoğlu, “Şehrimize daha iyi projeler kazandırmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullanırken; Milletvekili İsen, “Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah Sakarya için çok daha iyisi olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ve Akdan Danışmanlık Şirketi temsilcileri ile şehre kazandırılabilecek yeni hizmetlerin hibe kredileri konusunda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. SASKİ Göl Tesislerinde gerçekleşen ve Büyükşehir Belediyesi üst düzey bürokratları ile AR-GE biriminin de katıldığı toplantıda yapılacak yeni hizmetlerin finansmanı konusunda hibe kredilerinden nasıl yararlanılabileceği konuşuldu.

Hibe Kredi Desteği
Gerçekleşen toplantı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Değerli Milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa İsen ve Akdan Danışmanlık temsilcisi Nilüfer Arıak ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen toplantıda Büyükşehir Belediyemizin eğitim, sağlık, spor, çevre, altyapı ve diğer alanlarda geliştireceği projeleri değerlendirdik. Ayrıca Akdan Danışmanlık Şirketi temsilcisi Nilüfer Arıak’tan Sakarya’da bu alanlarda hayata geçirilecek hizmetlerde nasıl hibe kredi desteği sağlayabiliriz konusunda bilgi aldık” diye konuştu.

Yeni Projeler Yolda
Toçoğlu, “Bakanlıklara, belediyelere, üniversitelere ve birçok kuruma hibe krediler konusunda danışmanlık hizmeti veren önemli bir ekiple bir araya geldik. Önerileri aldık, danışmanlık konusunda yol haritamızı belirledik. Bu konuda Sakarya’ya özel bir çalışma yapılacak. ‘Hangi projeler şehrimizde uygulanabilir’ bu sorunun yol göstericiliğinde bir rapor hazırlanacak. Daha iyi işler yapacağız. Şehrimize daha iyi projeler kazandırmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sakarya İçin Güzel Gelişmeler
Sakarya’nın her alanda gelişimine itici güç oluşturacak son derece önemli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ise, “Sakarya gelişen sanayisi, turizm potansiyeli, tarım konusunda yadsınamayacak kapasitesiyle bölgesinin hatta Türkiye’nin lokomotifi olmaya aday bir şehirdir. Bunu her fırsatta ifade ediyoruz. Gerçekleşen toplantıyı Sakarya için oldukça verimli buluyorum. Şehrimiz için oldukça güzel gelişmeler yaşanacağı kanaatindeyim” dedi.

Daha İyi Hizmet İçin
İsen açıklamalarının devamında şöyle konuştu; “Yerel yönetimlerin proje inşa etme süreçlerinde hibe yardımlarından yararlanması profesyonel yönetim anlayışının da bir gerekliliği. Sakarya için hedeflerimiz belli. Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile Sakarya’ya daha iyi hizmet ulaştırmak için çalışacağız. Hayata kazandırılacak projeler konusunda ‘Ne gibi destekler alabiliriz’ konusunu uzmanlardan dinledik. İnşallah Sakarya için çok daha iyisi olacak.”

Sakarya’nın Zengin Bir Potansiyeli Var
Akdan Danışmanlık Kurucu Ortağı Nilüfer Arıak ise şu ifadelere yer verdi; “Avrupa Birliği hibeleri konusunda belediyelerimizle çok önemli çalışmalarımız oldu. İnşallah Sakarya için de yerinde projeler ve yenilikçi çalışmalar hazırlayacağız. Yaptığımız sunumda da Sakarya’nın birçok alana yayılabilecek zengin potansiyeli üzerinde durduk. Önümüzdeki günlerde somut gelişmeler yaşanacağına inanıyorum.”

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 8 =