Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kırkpınar’a Hendekli şampiyon

Temizce, deste büyük boy da birinci olarak

SPOR
Kırkpınar’a Hendekli şampiyon

Temizce, deste büyük boy da birinci olarak

654. tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde Metin Alparslan Temizce, deste büyük boy da birinci olarak Hendek’in gururu oldu. Temizce, önümüzde ki yıl Küçük orta küçük boyda mücadele edecek.

Kırkpınar yağlı güreşlerinde Deste Büyük Boy’da Hendek Belediyesi adına güreşen Hendekli güreşçi Metin Alparslan Temizce finalde Antalyalı rakibini yenerek şampiyon oldu ve Küçük Orta küçük boya çıktı.

Hendek Belediyesi adına güreşen ve geleceğin Başpehlivanı olma yolunda emin adımlarla giden  Metin Alparslan  Temizce 5 turda da Antalyalı rakiplerini yenerek finale yükseldi. Finalde puanlamaya kalan Temizce, Antalyalı rakibini normal sürenin ardından puanlamada yenerek Şampiyon oldu. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Metin Alparslan Temizce’yi tebrik ederek, “Hendek, sporda çok iyi bir durumda. Güreş, karate, voleybol, yüzme, atletizm gibi dallarda sporcularımız söz sahibi. Belediyemiz sporcusu Metin Alparslan Temizce’nin aldığı madalya göğsümüzü kabarttı. Kendisinden, ilerde başpehlivan olarak ilçemize altın kemeri de getirmesini de bekliyoruz”dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 8 =