Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

5 Gündür Haber Alınamıyor

ASAYİŞ
5 Gündür Haber Alınamıyor

İnternetten tanıştığı genç ile görüşmek için Bolu’daki evinden ayrılarak Sakarya'ya giden ve lösemi hastası olduğu öğrenilen 15 yaşındaki kız çocuğundan 5 gündür haber alınamıyor. Kızlarını aramak için Sakarya'ya gelen aile yetkililerden yardım istedi. 
 

Bolu’nun Mudurnu ilçesi Akçaalan Mahallesi'nde ikamet eden ve lösemi hastası olduğu öğrenilen 15 yaşındaki Ebru Sezgin adlı kız çocuğu, internetten tanıştığı Sakaryalı gençle buluşmak için evinden ayrılarak Sakarya'ya gitti. 23 Temmuz'da 'Halama gidiyorum' diyerek evden ayılan ve Serdivan ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen ve sevgilisine gittiği öğrenilen Sezgin'den 5 gündür haber alınamıyor. Birkaç defa aşık olduğu genç ile görüştüğü belirlenen Sezgin, son olarak dayısı ile görüştüğü ve erkek arkadaşı ile evlenmek istediğini ifade ettiği öğrenildi. Kızlarından haber alamayan Sezgin ailesi ise, kızlarını aramak için Bolu'dan Sakarya'ya geldi. 5 gündür kızlarını aradıklarını dile getiren Sezgin ailesi yetkililerden kendilerine yardımcı olmalarını istedi.
  Kızından 5 gündür haber alamadıklarını dile getiren acılı anne Nesrin Sezgin, kızının biran önce b

ulunmasını isteyerek, “Biz Bolu’nun Mudurnu ilçesinde ikamet etmekteyiz. Kızım Ebru Sezgin. Ben ve babası işe gittiğimizde diğer kardeşlerine Ebru bakıyordu. Bir süre sonra Ebru Sakarya’nın Serdivan ilçesinde internetten bir çocukla tanışmış ve aşık olmuş. Kızım daha sonra dayısına çocuktan çok hoşlandığını evlenmek istediğini söylemiş. Dayısıda çocuğun askerliğini yapmasından sonra bakarız demiş. 23 Temmuz akşamı Ebru halasına gidiyorum diyerek evden ayrılmış ve daha da geri dönmedi. Bizde telaşlandık aradık taradık bulamadık. Biz daha sonra internetten tanıştığı çocuğu bulduk. Genç bize Ebru’nun kendisine geldiğini yaşı küçük olduğundan dolayı ondan ayrıldığını iddia etti. Kızım’dan 5 gündür haber alamıyoruz. Polis, hastane, savcılık her yere gittik. Kızım lösemi hastasıdır. Hep bu internet ortamı çocuğumu benden aldı. Ailecek arıyoruz her yerde. İnsanlık namına gören olursa lütfen hemen polise veya bizlere ulaşsın. İnşallah en kısa sürede bulunur” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 5 =