Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Türkiye Dünya Mazlumlarının Umut Adasıdır

GÜNCEL
Türkiye Dünya Mazlumlarının Umut Adasıdır

Başkan Toçoğlu, Sapanca’da gerçekleşen ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in de yer aldığı eğitim programına katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Yurtdışı Din Hizmetlerinde Yeni İletişim İmkânları ve Eğitim Paradigmamız’ konulu konferansa katıldı. Sapanca Güral Otel’de gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Prof. Dr. Halife Keskin, Vali Hüseyin Avni Çoş, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İl Müftüsü İlyas Serenli ve çok sayıda temsilci katıldı.

Birliğimiz Daim Olsun

Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda söz alan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, “İslam coğrafyası son günlerde büyük acılara şahit oluyor.  Bütün dünya mazlumlarına bir umut adası olan ülkemizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmak isteyenlere Rabbim fırsat vermesin. Küresel ölçekte meydana gelen bütün değişim ve gelişmeler, coğrafyamızda yaşanan büyük acılar, Dünya’nın her yerinde oluşan mağduriyetler Türkiye’nin önemini arttırıyor” diye konuştu.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 5 =