Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Maceracı çocuklar burada buluşuyor

GÜNCEL
Maceracı çocuklar  burada buluşuyor

Macera Park’ta Yaz Okulu Kursları’nda eğitimlerinin devam ettiğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yaz kurslarımızda öğrencilerimiz tasarım, fotoğrafçılık, okçuluk, akıl oyunları, spor tırmanışı gibi çeşitli branşlarda eğitimler alıyor. İnşallah öğrencilerimiz yaz kurslarımız kapsamında aldıkları eğitimler ile faydalı bir yaz dönemi geride bırakacak” dedi.

YAZ DÖNEMİ
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Yaşayarak Öğrenme Parkı’nda Yaz Okulu Kursları’nda eğitimlerini devam ettiğini belirtti. Yaz Kursları eğitimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Yüce, “Yaz kurslarımızda öğrencilerimiz tasarım, fotoğrafçılık, okçuluk, akıl oyunları, spor tırmanışı gibi çeşitli branşlarda eğitimler alıyor. İnşallah öğrencilerimiz yaz kurslarımız kapsamında aldıkları eğitimler ile faydalı bir yaz dönemi geride bırakacak” diye konuştu.

2 BİN 600 ÖĞRENCİ
Macera Park’ta 2014 – 2015 eğitim ve öğretim dönemi çalışmaları kapsamında 2 bin 600 öğrenciye hizmet sunduklarını belirten Yüce, “Öğrencilerimiz alanında uzman eğitmenler eşliğinde eğitimler alıyor. Gençlerimiz, Yaşarak Öğrenme Macera Park’taki eğitimlerimizle hem yeteneklerini keşfediyor hem de kişisel becerilerini geliştiriyor. Eğitimlerimiz kapsamında güvenlik önlemlerini ise daima birinci planda tutuyoruz. Ailelerin ilgi ile izlediği eğitimlerde gençler kendine özgüven kazanabiliyor” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 5 =