Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kurs Merkezleri Eğitim Yılına Hazırlanıyor

GÜNCEL
Kurs Merkezleri Eğitim Yılına Hazırlanıyor

SAMEK Kurs Merkezleri’nde yeni dönem hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “Kurs Merkezlerimizde çevre düzenlemeleri tamamlanmak üzere; merkezlerimizin dış cephelerinde de gerekli iyileştirmeler yapılıyor” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda (SAMEK) 2015-2016 eğitim yılı hazırlıkları devam ediyor. Kurs Merkezleri’nde başlatılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “Kurs Merkezlerimizi yeni eğitim yılına hazırlayacak çalışmalarımızı başlattık. Çevre düzenlemeleri tamamlanmak üzere; merkezlerimizin dış cephelerinde de gerekli iyileştirmeler yapılıyor” diye konuştu.

Yaygın Eğitimde Marka
Kama, “SAMEK; Sakarya’da yaygın eğitimin en önemli markası. Bunu sıklıkla ifade ediyoruz. Gerek branş çeşitliliği, gerek uzman eğitmen kadrosu, gerekse de ortaya koyulan ürünlerin çeşitliliği ile SAMEK, şehrimizde çok önemli bir tamamlayıcılık üstleniyor. Bugüne kadar on binlerce kursiyeri mezun ettik. İnşallah yaklaşan yeni yıl kurslarımızla dolu dolu bir eğitim yılını daha beraberce geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 9 =