Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Aynalıkavak’ta Yüzler Gülüyor

Çalışmalar Esnafın Büyük Beğenisini Kazandı

GÜNCEL
Aynalıkavak’ta Yüzler Gülüyor

Çalışmalar Esnafın Büyük Beğenisini Kazandı

Şehrin tarihi sembollerinden Aynalıkavak Çarşısı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan çalışmalar esnafın büyük beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir tarihinde önemli yeri olan yapılar ve bölgelerde yenileme çalışmalarını bir bir hayata geçiriyor. Daha önce Tarihi Sabit Efendi Konağı’nda gerekli yenileme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir, kısa süre önce de şehrin tarihi sembollerinden Aynalıkavak Çarşısı’nda gerekli düzenlemeleri hayata geçirmişti. Bölge esnafının talepleri doğrultusunda çarşı zemini ve parkeler yenilenmiş; yeni yağmursuyu hattı döşenmiş; çevre düzenlemeleri ve havuzda gerekli iyileştirmeler de yapılmıştı.

Gereken Yapıldı...

Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşı’da tamamlanan çalışmalar bölge esnafından da tam not aldı. Esnaflardan Abdullah Soycan, gerçekleştirilen çalışmalar için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Aydınlatmaları, çevre düzenlemeleri ve atıl durumda olan havuzunun yenilenmesi ile çarşımız daha güzel bir hale getirildi. Oturma grupları da Aynalıkavak’ın yeni yüzüne uygun olarak yenilendi.  Bölge esnafı olarak gayet memnunuz” diye konuştu.

Toçoğlu’na Hizmet Teşekkürü

Bölgede esnaflık yapan Recep Çimen ise, “Uzun yıllardır Aynalıkavak’ta esnaflık yapıyoruz. Burada belli ölçüde bir mağduriyet yaşıyorduk. Konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ilettik. Sağ olsunlar bölgemize kayıtsız kalmadılar. Çok güzel bir hizmet oldu. Gerekli olan ne varsa hayata geçirildi. Zemin baştan sona yenilendi. Işıklandırmalar tamamlandı. Gayet memnunuz. Esnaf arkadaşlar adına değerli Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 3 =