Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Toçoğlu Yomra maçının parolasını verdi

SPOR
Toçoğlu Yomra maçının parolasını verdi

‘Formanızı son damlasına kadar terletin’
Sakaryaspor kafilesi ile sezon açılış yemeğinde bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ligin ilk maçında Yomraspor ile karşılaşacak yeşil siyahlı ekibe parolayı verdi. Toçoğlu, “Sizlerden beklentimiz formanızı son damlasına kadar terleterek, Sakaryaspor’u başarıya ulaştırma yolunda gayret göstermenizdir. Bunu bekliyor ve böyle olacağını da umuyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pazar günü ligin ilk maçında Trabzon temsilcisi Yomraspor ile karşılaşacak Sakaryaspor kafilesi ile sezon açılış yemeğinde bir araya geldi. Reisoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmada Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, yönetim kurulu üyeleri, Sakaryaspor teknik heyeti, futbolcular ile basın mensupları yer aldı.

Eski Günlere Döneceğiz
Programın açılış konuşmasında söz alan Başkan Toçoğlu, “Yeni sezonun başında bir araya gelerek hayırlı olsun temennilerimizi iletmek istedik. Kulübümüze yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. İnşallah sakatlıklardan uzak, güzel ve başarılı bir sezon geçirmeyi arzuluyoruz. Sakaryaspor çok zor günleri geride bırakarak bugünlere ulaştı. Bugün kulübümüzün eski günlerine dönmesi konusunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Sakaryaspor çok büyük başarılar görmüş, geçmişinde önemli şampiyonluklar yaşamış bir kulüptür. Bu anlamda yeniden eski günlere ulaşmak için çok istekli ve aceleciyiz” diye konuştu.

Sakaryaspor Yerinde Bir Tercih
Sakaryaspor için en iyisini hedeflediklerini de yineleyen Toçoğlu, şunları söyledi; “Sonuçta spor yapıyoruz. Eldeki imkânlarla, şehrin ortaya çıkardığı şartlarla ve sporcu kardeşlerimizin gayretleriyle ulaşabileceğimiz en iyi nokta için beraberce çalışacağız. Takıma yeni katılan arkadaşlarımıza şunu ifade etmek istiyorum; Sakaryaspor sizler için gerçekten yerinde bir tercih. Zaman içerisinde bunu daha iyi göreceksiniz. Bireysel olmaktan çok takım olmayı başaranlar daima kazanmışlardır. Kardeşlik ve arkadaşlık duygularını geliştiren ekipler, kurumsallaşmış kulüpler başarılı olmuşlardır.”

Önemli Olan Takım Olabilmek
“Bireysel başarıları asla küçümsemiyoruz. Önemli olan yöneticileri, teknik heyeti, futbolcularıyla tam bir aile havasını yakalamaktır. Birliktelik başarı getirir. Bu anlamda Sakaryaspor’a güveniyoruz. Sakaryaspor formasını giyen tüm kardeşlerimiz bizim için değerlidir. Hepsinin yanındayız. Her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Sizlerden de beklentimiz formanızı son damlasına kadar terleterek, Sakaryaspor’u başarıya ulaştırma yolunda gayret göstermenizdir. Bunu bekliyor ve böyle olacağını da umuyoruz.”

Galip Geldikçe Daha İyi Olacağız
“Kulüplere destek sağlanması konusunda şehirlerde zaman zaman sorunlar yaşanabiliyor. Ancak biz Sakaryaspor’a destek veren arkadaşlarımızla birlikte sizlerin yanındayız. Allah sakatlıklardan sizleri uzak tutsun. Birlik ve kardeşlik ortamı daim olsun. Pazar akşamı Yomraspor ile başlıyoruz. Galibiyet bizim için çok önemli. Destek ve başarı birbirine paralel giden gelişmeler. Takım galip geldikçe bizim de hareket alanımız genişleyecektir. Kimseye kulak asmadan başarı yolunda beraberce çalışalım. Yönetim kuruluna, teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize yeni sezon hayırlı olsun.”


Galibiyet İçin Sahada Olacağız
Toçoğlu’nun ardından konuşan Teknik Direktör Önder Deniz Kolgu ise başarı sözü verdi. Kolgu, “Sezonun açılış haftalarında yapılan bu yemek buluşmalarında yalnız kalan ekipler de var. Biz bu akşam gücü arkamızda hissettik. İnşallah bu desteğe layık olacağız. Şunu çok net söyleyebilirim ki; skorsal boyut elbette önemli ama formadaki terle alakadar olan büyüklerimizle beraberiz. Bu teri akıtalım, ondan sonrası kolay. Ben de futbolcu arkadaşlarım adına değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 7 =