Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Zafer İçin Judocu’lar Minderde

Müsabakalarda Heyecan 3 Gün Sürecek

SPOR
Zafer İçin Judocu’lar Minderde

Müsabakalarda Heyecan 3 Gün Sürecek

30 Ağustos Zafer haftası 5. Uluslar arası Valilik Kupası Judo Turnuvası 10 ülkeden 40 takım ve 1000 sporcuyla start aldı. Serdivan Spor Salonu'nda başlayan müsabakalar da heyecan 3 gün sürecek

Hep birlikte, ortak destek

Başta Sakarya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin büyük desteğiyle gerçekleştirilen turnuvaya Uğur Taş Yapı, Serbest Form Çelik Konstrüksiyon, Er-Tek Otomotiv, Arslan Lojistik, Karacalar Halı gibi firmalarda destek veriyor. Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir ve Judo Bölge Antrenörü Mehmet Şen'in gayretleri ve hizmetleriyle organize edilen turnuva nefesleri kesiyor. Sakarya Judo Antrenörleri de organizasyona destek verirken, Sakarya’nın Dünya Ülkeleri arasında tanıtımı açısından çok önemli olan Uluslar arası Turnuva’da misafir ülkeler de memnuniyetini dile getirmiş durumda.

10 Ülke, 40 İl, 1000 Sporcu

30 Ağustos Zafer Bayramı Zafer Haftası Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvası, 10 Ülke, 40 İl, toplam 1000 sporcunun katılımıyla Serdivan Spor Salonunda başladı. Sakarya adeta Judo şöleni şeklinde bir birinden zevkli maçlara ev sahipliği yapıyor. Gençlik Hizmetleri Spor Sakarya İl Müdürlüğü, Judo Federasyonu, Sakarya Judo İl Temsilciliği katkılarıyla 30 Ağustos Zafer bayramı ulusal arenada spor şöleniyle kutlanıyor. Bugün saat 10.00’da Serdivan Spor Salonunda başlayan ilk gün karlılaşmalarında Yıldız Erkek-Kız kategorilerinde sporcular judo minderinde boy gösterdi. Karşılaşmalar yarın genç ve ümit kategorileriyle devam edecek.


 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 6 =