Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Uncuoğlu ve Açba’dan SYKD’ye Ziyaret

SİYASET
Uncuoğlu ve Açba’dan SYKD’ye Ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ile MHP Milletvekili Zihni Açba, bir gün arayla Sakarya Yerel Kültür Derneği’ne ziyaretlerde bulundular.

TBMM’nin 25.Dönem Milletvekilleri Uncuoğlu ve Açba’nın ziyaretlerinde, ülkemizde son günlerde artış gösteren terör eylemleri konusunda milletimizin yaşadığı büyük üzüntüler dile getirildi.

Teröre karşı tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve halkımızın birlik-beraberlik içinde olması konusunda mesajların verildiği ziyaretlerde ayrıca Sakarya halkının ihtiyaçları ve sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle ilimizin hizmet ve yatırım noktasında diğer bölgelere nazaran ihtiyacın fazla olduğu Dernekkırı Bölgesine yapılabilecek hizmet ve yatırımlar konusunda milletvekillerine bilgiler verildi.

Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, ilimizin yeni milletvekilleri Recep Uncuoğlu ve Zihni Açba’nın bir gün arayla gerçekleştirdiği ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek; “Yerel ve Yerleşik Kültürün araştırılması, gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 2002 yılında büyüklerimiz tarafından kurulan Sakarya Yerel Kültür Derneğimiz kurulduğu şekliyle gelenek ve göreneklerimize bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Kurucular Kurulu ve Onur Kurulu üyelerimizin tavsiye ve destekleri, yönetim kurulu üyelerimizin özverili gayretleriyle çalışmalarını sürdüren Sakarya Yerel Kültür Derneğimizin hiçbir yerde şubesi olmadığı gibi federasyon, konfederasyon ve herhangi bir kurula bağlılığı da bulunmamaktadır.” dedi. 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 4 =