Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Milletvekili Yavuz'dan RATED'e Ziyaret

SİYASET
Milletvekili Yavuz'dan RATED'e Ziyaret

Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyeleri RETAD’i ziyaret etti. Yavuz, millet iradesinin sandığa yansıyacağını söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, STK ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte RATED’i ziyaret etti. RATED Başkanı Remzi Adıyaman ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Milletvekili Yavuz, Sakarya’daki radyo ve internet yayıncıları ile ilgili bilgiler aldı, sorunlarını dinledi. RATED’in çalışmaları hakkında Milletvekili Yavuz’a bilgi veren RATED Başkanı Remzi Adıyaman, radyoların da Basın İlan Kurumundan ilan alması gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili radyoların taleplerini meclise ilettiklerini kaydeden Adıyaman, yasa değişikliği desteği istedi. TBMM’de bulunan yasada bu konuda bir değişiklik önerisi bulunmadığını ifade eden Milletvekili Yavuz, meclis çalışmalarının başlamasından sonra konuyla ilgili incelemelerde bulunacağını söyledi.

SEÇİME HAZIRIZ

Ülkenin erken seçim atmosferine girdiğini söyleyen Yavuz, AK Parti’nin hükümetin kurulabilmesi için elinden gelen çabayı gösterdiğini ancak muhalefet partilerinin aynı hassasiyeti oraya koymadıklarını ifade etti. 1 Kasım günü yapılacak olan seçimde AK Parti’nin tek başına iktidar olacağını söyleyen Yavuz, “Biz seçim çalışmalarımıza şimdiden başladık. 1 Kasım günü yapılacak olan seçimde de millet iradesi sandığa yansıyacak ve milletimiz tek başına hükümet kurma görevini bize verecektir” dedi. Teşkilat olarak erken seçime hazır olduklarını söyleyen AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Parti teşkilatları olarak genel seçim ve erken seçimlere her zaman hazırlıklıyızdır. Milletimiz sandıkta en doğru kararı verecektir” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 2 =