Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

O'NUN ADI VERİLDİ

AÇILIŞ TÖRENİ 30 EYLÜL’DE

SPOR
O'NUN ADI VERİLDİ

AÇILIŞ TÖRENİ 30 EYLÜL’DE

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryaspor altyapısına hediye edilen Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri resmi açılış için gün sayıyor. 
Sakarya’da sporun geleceğine dönük en önemli yatırım olma özelliği taşıyan tesislerin 30 Eylül Çarşamba günü açılışının gerçekleştirileceğini duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakaryaspor’u Türkiye ve Dünya’ya mAl olacak yeni futbolcuların adresi yapmayı arzu ettik. Bu inançla yola çıktık. Hamdolsun tesisimizi şehrimize kazandırdık. Sakarya’ya hayırlı olsun. Biz Sakaryaspor altyapısını profesyonelce yapılandırma niyetindeydik. Bu amaçla altyapının tüm sorumluluğunu Büyükşehir olarak üstlendik. Sıra sahip olduğu tüm donanımla altyapıyı belli bir disiplin altına alacak bir tesise gelmişti. Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri için böylelikle yola çıktık. Geldiğimiz noktada 20 dönüm arazi üzerine Türkiye’ye örnek bir spor kompleksi inşa ettik” dedi.
Başkan Zeki Toçoğlu, “Gençlerin spor yapabileceği alanların sayısını arttırmadan, her alanda sportif başarı beklemek yerinde bir yaklaşım olur mu? Asıl sorumuz bu. Büyükşehir olarak bu doğrultuda Sakarya’nın tamamında önemli çalışmalarımız oldu. Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri ise bu anlayışımızın imzasıdır. Hamdolsun şehrin spor geleceği adına çok yönlü bir projeyi Sakarya’ya kazandırdık. İnşallah tesislerimiz Sakaryasporumuzun eski günlerine hızla dönmesi konusunda da itici bir güç işlevi görecek. Altyapı tesisleriyle sadece Sakaryaspor değil, tüm Sakarya kazanacak” şeklinde konuştu.
Altyapı tesisleri ile ilgili detayları da paylaşan Toçoğlu, “Tesislerimizde yaklaşık 850 kişilik tribün binası yer alıyor. Yine aynı binada soyunma ve hakem odaları ile dinlenme alanları da bulunuyor. Tesislerde her şey düşünülerek inşa edilen bir de konaklama binası mevcut. Burada da sporcu odaları, seminer odaları, masaj salonu ve yemekhane bulunuyor. Ve tabi ki iki adet suni çim saha da sporcularımızın hizmetinde. Tesislere adını vatandaşlarımızla birlikte verdik; A’dan Z’ye ne gerekiyorsa birlikte düşündük ve inşa ettik; inşallah bu samimi yaklaşımlarımız bizleri daha da güzel günlere taşıyacak” ifadelerini kullandı. 
Yeni statta da çalışmaların tamamlanması ile Sakaryaspor için beklenen günlerin geri geleceğini aktaran Başkan Toçoğlu, “Altyapıya kazandırılan tesislerin yanı sıra, yeni statta da çalışmaların sonlanması Sakaryaspor’u daha da farklı bir havaya sokacaktır. Kulübümüz tesisleşme yönünde atılan adımlara ek olarak desteklerimizle daha da iyi bir seviyeye çıkacak. Daha güzel günler göreceğiz. Büyükşehir olarak Sakaryaspor ve şehrimiz spor geleceği için gereken ne varsa yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 6 =