Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Toçoğlu AK Parti’li 16 ilçe başkanlarıyla buluştu

"İstikrar İçin Gece Gündüz Çalışacağız"

SİYASET
Toçoğlu AK Parti’li 16 ilçe başkanlarıyla buluştu

"İstikrar İçin Gece Gündüz Çalışacağız"

Başkan Toçoğlu AK Parti’li 16 ilçe başkanı ile düzenlenen istişare toplantısında buluştu. 1 Kasım’a dönük hedefler ve analizlerin yapıldığı toplantıda ilçe başkanları, 1 Kasım’da başarı sözünü yineledi. Toçoğlu ise yaptığı değerlendirmede, “Altını çizelim; 1 Kasım’a uzanan süreçte mevcut vekil sayımızı korumak bize yetmeyecek. Hem şehrimizde hem de ülke genelinde partimizin oy oranlarını arttıracağız” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti’li ilçe başkanları ile Ormanpark’ta gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi. İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın da hazır bulunduğu toplantıda 1 Kasım sürecinin yol haritası, hedefler ve atılacak adımlar ile ilgili ayrıntılı analizler yapıldı. Toplantıda 16 ilçe başkanı 1 Kasım’a hazır oldukları vurgusunu yaparken, başarı sözünü de yineledi.

Tek başına iktidar için
Başkan Toçoğlu toplantıda yaptığı değerlendirmede, seçim sürecine yönelik temennilerini paylaştı ve şunları söyledi; “7 Haziran’da Sakarya’dan Ankara’ya güçlü bir destek verdik ve milletvekilli sayımızı koruduk.  Şu açık; Türkiye’de mevcut milletvekilli sayınızı korumak tek başınıza iktidar olmamıza yetmeyebiliyor. Bu sebeple erken seçime giden bir süreç yaşadık. Bu yüzden altını çizelim; 1 Kasım’a uzanan süreçte mevcut vekil sayımızı korumak bize yetmeyecek. Hem şehrimizde hem de ülke genelinde partimizin oy oranlarını arttıracağız.”

Sakarya’da asfaltsız yol bırakmayacağız
“Bu seçim dönemini ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatımız ile birlikte koordineli olarak yürüteceğiz. İlçelerimizdeki altyapı, asfalt ve içmesuyu çalışmalarımız devam ediyor. Geyve’de altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Altyapı çalışmalarımız ve içmesuyunun ardından derhal asfalt çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışmalarımız da sonlandı. Tüm ilçelerimize Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini ulaştırmayı sürdüreceğiz. Altyapısız ve asfaltsız ilçemiz kalmayacak. Biliyoruz ki; güçlü hizmetler güçlü bir iktidarla mümkün oluyor. Bunu ıskalayamayız.”

Yıllık hedef: 500 bin ton asfalt
“Biz asla çalışmalarımızı seçim odaklı yapmıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Meclisimizde 50 Milyonluk kredi ile şehrimizin dört bir yanını asfaltla buluşturacağımızı kamuoyuna duyurmuştuk. İlçelerimizin tüm mahallelerindeki grup yollarını asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak yeni dönemde asfalt şantiyesi kuracak ve hizmete alacağız. Böylece bu tesisle yıllık asfalt üretim kapasitemiz 500 bin tona çıkacak.”

Bir an durmak yok
Programın devamında söz alan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, “7 Haziran seçimleri sonrası çalışmalarımıza devam ettik. Nerede eksik var, nerelere müdahale edilmeli ayrıntılı görme ve tahlil etme fırsatımız oldu. Bu anlamda 1 Kasım’a en hazır parti olduğumuzu ifade edebilirim. Disiplinli bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rehavete asla yer yok. Daha sıkı çalışacağız. Yol haritamıza uygun, geniş katılımlı saha çalışmalarıyla bir an olsun durmadan 1 Kasım’a hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 3 =