Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sorumsuzluğun böylesi !

Acil Servis önüne park eden sürücüler bıktırdı

İLÇELER
Sorumsuzluğun böylesi !

Acil Servis önüne park eden sürücüler bıktırdı

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis ve Başhekimlik önlerine bırakılan otomobiller yetkilileri bıktırdı. Hastanede çalışan özel güvenlikçiler ise kendi işlerinin yanı sıra bırakılan araçların sahiplerini bularak park edilen araçları kaldırma işlerini de üstlendi. 
  Sakarya’da önemli bir ihtiyacı karşılayacak ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanında kurulacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin çalışmaları devam ederken inşaat nedeniyle ortaya otopark sorunu çıktı. Acil Servise hastalarını getiren vatandaşlar 112 ekiplerinin geçiş güzergahına ve Başhekimlik önüne araçlarını bırakıyor. Hastanede çalışan özel güvenlikçiler ise kendi işlerinin yanı sıra araçların kimlere ait olduğunu tespit ettikten sonra araçları oradan kaldırma görevlerini de üstlenmiş durumda.
  Yetkililer, inşaattan kaynaklanan çalışmalar nedeniyle hasta yakınlarının ve çevre esnafının otopark olarak kullandığı alanlardan dolayı da anlayış gösterilmesini başhekimlik, 112 ekiplerinin geçiş güzergahına ve acil servis önlerine araçlarını park etmemelerini ifade ettiler.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 6 =