Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Üstün seçim çalışmalarını sürdürüyor

"Şer odaklarına gereken cevabı milletimiz 1 Kasım’da verecek"

SİYASET
Üstün seçim çalışmalarını sürdürüyor

"Şer odaklarına gereken cevabı milletimiz 1 Kasım’da verecek"

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
  Seçim çalışmaları kapsamında Kaynarca’da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Ütün, beraberinde Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ve AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli’nin de yer aldığı programlarda mahalleli ve esnaflarla sohbet etti. 
  Katıldığı ziyaretlerde istikrar vurgusu yapan İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Üstün, “3 Kasım 2002’den beri istikrarın hüküm sürdüğü bir Türkiye var. Bu istikrarlı ortamın bozulmasını isteyen şer odaklarına gereken cevabı milletimiz 1 Kasım’da verecektir. 13 yıllık iktidarımız süresince birçok alanda yeniliklere imza attık. Bunların devamı için istikrar şarttır. İnşallah 1 Kasım seçimleri istikrarın devamının oylanacağı bir seçim olacaktır” dedi.
  Kaynarca Eski Belediye Başkanı merhum Tuncay Aydın’ın ailesiyle de bir araya gelen Üstün, “Aydın ailesi 1 Kasım’da AK Parti’yi destekleme kararı aldı. Böylesine zor günlerden geçen ülkemizde alınan bu karar oldukça önemlidir. İçinde bulunduğumuz dönem parti seçmekten ziyade memleket meselesi haline gelmiştir. Partimizi destekleme kararı almalarından dolayı tüm Aydın ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
  Aydın ailesi adına açıklamalarda bulunan Burhan Aydın ise; “Aydın ailesi olarak oyumuzu 1 Kasım’da istikrardan yana kullanmaya karar verdik. AK Parti’nin ülkemizde yaptığı hizmetler, yürüttüğü çalışmalar ortada. Biz aile olarak bu hizmetleri beğenerek karşılıyoruz. Ayrıca ülkemizin içerisinde bulunduğu bu ortamda bizde üzerimize düşen görevi yerine getirerek katkı sağlamak istedik. İnşallah 1 Kasım seçimleri ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 7 =