Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Serdivan’da Ağızlar Aşure İle Tatlandı

Başkan Toçoğlu vatandaşların Muharrem Ayını tebrik etti

GÜNCEL
Serdivan’da Ağızlar Aşure İle Tatlandı

Başkan Toçoğlu vatandaşların Muharrem Ayını tebrik etti

Serdivan Belediyesi’nin geleneksel aşure etkinliğinde Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik kazanların başına geçerek gelen misafirlere aşure ikram etti.
Serdivan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri’ndeki (Sosyete Pazarı) programa yağan yağmura rağmen vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
Bereketli olması temennisinde bulunarak aşure kazanlarının başına geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tüm vatandaşların Muharrem Ayını tebrik etti.
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise aşurenin ve Muharrem ayının kardeşlik ayı olduğunu dile getirerek; bu günün de kardeşlik duygusunun taçlandığı gün olduğunu söyledi.
Yaklaşık 3 bin kişilik aşurenin dağıtıldığı program sonunda Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik alışverişe gelen vatandaşlarla ve pazar esnafıyla sohbet ederek hayırlı alışverişler diledi.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 1 =