Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Dünya Şampiyonu Erenler’de

Sofuoğlu,BaşkanCavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti

GÜNCEL
Dünya Şampiyonu Erenler’de

Sofuoğlu,BaşkanCavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaretinde konuşan Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, “Ben ve ailem için en zorlu turnuvalardan birini geride bıraktım. Rabbim’in yardımıyla kazandığım Dünya Şampiyonluğunu kaybettiğim oğlum Hamza’ya armağan ediyorum” dedi.
Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti. 2007, 2010 ve 2012'nin ardından kariyerindeki 4. şampiyonluğa ulaşan Sofuoğlu, geçtiğimiz hafta turnuvanın son yarışını da 2. sırada tamamlayarak Kawasaki’ye markalar şampiyonluğunu da kazandırmıştı.
 

“Şampiyonluğu Hamza’ya Armağan Ediyorum”
Başkan Öztürk’ü ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu nezdinde tüm yerel yöneticilere de teşekkür eden milli gururumuz Sofuoğlu, “Turnuva süresince aile olarak çok zor günlerden geçtik. Allah’a şükürler olsun ki bu sıkıntıların arasında dünya süpersport şampiyonluğunu kazandım. Şampiyonluğu, geçtiğimiz aylarda kaybettiğim oğlum Hamza’ya armağan ediyorum. Bu süreçte yanımda olan, başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere devletime ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk nezdinde Sakarya’mızın tüm yerel yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

“Kenan Göğsümüzü Kabarttı”
Sakaryalı Dünya Şampiyonu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise, “Kenan kardeşimiz 4. kez kazandığı dünya süpersport şampiyonluğu ile göğsümüzü bir kez daha kabarttı. Dünya şampiyonumuz ile ülke dışında ‘bizim vatanımızın evladı’ olarak gurur duyuyoruz; ülke içinde ise ‘Sakarya’nın değeri’ olarak gurur duyuyoruz. Allah’ın izniyle bu topraklardan Kenan gibi nice dünya şampiyonu çıkacaktır. Önümüzdeki Çarşamba günü de Dünya Şampiyonumuzu Erenlerli vatandaşlarımızla buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Erenler’de Sevenleriyle Buluşacak
Ziyaret sonunda Başkan Öztürk Sofuoğlu’na plaket hediye ederken Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ise günün anısına çiçek takdim etti. Öte yandan Erenler Belediyesi, düzenleyeceği imza günü ve söyleşi programıyla Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nu sevenleriyle buluşturacak. 28 Ekim Çarşamba günü Erenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan programın saat 15:00’te başlayacağı bildirildi.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 9 =