Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Özkoç 'Sandığa gitmek vatan borcudur'

SİYASET
Özkoç 'Sandığa gitmek vatan borcudur'

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, 1 Kasım Genel Seçimleri için tüm seçmenlere çağrıda bulundu: “Bu sandığa gitmek vatan borcudur. Türkiye bir eşiğe geldi, 1 Kasım, barış, kardeşlik, birliktelik, özgürlük ve adalet için son şansımız olabilir”
Özkoç yaptığı yazılı açıklamada, 1 Kasım Genel Seçimleri’nin ülkenin kaderini belirleyecek öneme sahip olduğunun altını çizdi. Özkoç, şunları söyledi:
“Cumhuriyet Bayramını kutladığımız bu günde, halkımızın aklına, yüreğine seslenmek istiyorum; Cumhuriyetimizin en büyük kazanımıdır, seçme ve seçilme hakkı. Sandığa gitmek bizim hakkımızdır. Önce bu hakka sahip çıkacağız. İkinci olarak da şunu bilin, özellikle bu seçimde sandığa gitmek aynı zamanda bir vatan borcudur. Ülkenin geldiği kritik eşikte, 1 Kasım bizim barış, kardeşlik, birliktelik, özgürlük ve adalet için son şansımız olabilir. Lütfen oyunuzu kullanın. Sadece CHP’li kardeşlerimize söylemiyorum. Tüm seçmenlere sesleniyorum; sesinizi çıkarın, tercihinizi ortaya koyun, ülkenin, çocuklarınızın geleceğine sahip çıkın.
“BİR OY, BİR OYDUR”
Bir oy, bir oydur. Kimse, ‘bir kişiden ne olacak’ diye düşünmesin. 7 Haziran’da böyle düşünen tam 7,5 milyon insanımız sandığa gitmedi.
Geçen seçimde sandığa gitmeyen bu yurttaşlarımıza, ilk kez oy verecek gençlerimize, ayağa kalkabilecek, adım atabilecek sağlığa sahip herkese söylüyorum; lütfen gidin, elinizi vicdanınıza koyarak, geleceğimizi belirleyecek bu seçimde oyunuzu kullanın.“

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 4 =