Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Erenler’de Kenan Sofuoğlu Rüzgarı

Söyleşi ve imza programı ile sevenleri ile buluştu

SPOR
Erenler’de Kenan Sofuoğlu Rüzgarı

Söyleşi ve imza programı ile sevenleri ile buluştu

Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Erenler Belediyesinin organize ettiği söyleşi ve imza programı ile sevenleri ile buluştu.

Belediyenin Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte salonu tıka basa dolduran Kenan Sofuoğlu hayranları Erenler Belediyesine bu organizasyon için teşekkür ederken Sofuoğlunu yakından görme

ve ona soru sorma imkanını yakaladı.
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı selamlama konuşmasında; “Değerli Kardeşimiz milli gururumuz Kenan Sofuoğlu bizden biri. Al bayrağımızı milli, marşımızı Dünyanın dörtbiryanında en iyi şekilde temsil etmekte. Davetimizi kabul ettiği için birkez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“Rabbim bu ilgiye layık olmayı nasip etsin”
Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu konuşmasında; “Başkanımıza bu organizasyon için teşekkür ediyorum. Çok yerden davet alıyorum ama kendisi ile sürekli görüştüğüm değerli Başkanımı kıramadım. Sakarya’da doğup büyüdüğüm için Sakarya benim Dünya’da en çok sevdiğim şehir. Halkımız tarafından güzel bir ilgi var ve Rabbim inşallah bu ilgiye layık olmayı nasip eder” dedi.

“Gençlerin Avrupaya Çıkmasını sağlamak için çalışacağım”
Hayatından kesitler sunarak Şampiyonluk yolunda yaşadığı anıları sevenleri ile paylaşan Sofuoğlu, “hedeflerimden de bir tanesi kendi şampiyonluklarımın yanısıra genç sporcuların Avrupaya çıkmasını sağlamak. Cumhurbaşkanımız, Spor Bakanımız ve Federasyon Başkanımızın desteklerini yakınen görüyoruz. İnşallah Türkiye’ye biz de bu şekilde hizmet vermeye çalışacağız” dedi.

“4 sporcu daha Avrupa yolcusu”
Bu sporun Türkiye’de çok fazla ilgi duyulan bir spor olmadığını belirten Sofuoğlu; “Motor sporları çok zor ve pahalı bir spor. Bir sporcunun Avrupada yarışmasının çok büyük maliyetleri var. Esasında bilenen sadece Kenan Sofuoğlu var ama daha başka da sporcular var. Cumhurbaşkanımız ve Spor Bakanımızın sporcu yetiştirme konusunda bize destekleri var. Bu sene yine Sakaryada yetiştirdiğim öğrenci Toprak Razgatlıoğlu Avrupa Şampiyonu oldu. Önümüzdeki yılda 4 sporcuyu daha Avrupa’ya götüreceğiz inşallah” dedi.

Yerli araba ve yerli motor
Yerli otomobil gibi yerli bir motorsiklet üretilmesi ile ilgili sorulan soruya Sofuoğlu; “Şuanda en büyük ihtiyaç motordan daha çok yerli otomobildir. Yerli motorsiklet çıkacaksa biz de tecrübelerimizle faydalı olabiliriz. Ama öncelikle yerli oto da başarılı olalım” dedi.
Programın söyleşi ve soru cevap kısmından sonra sevenlerine imza dağıtan Sofuoğlu, kendine gösterilen ilgiden dolayı tüm Erenler halkına, belediye çalışanlarına ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e teşekkür etti.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 8 =