Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Evin tüm eşyaları Dişli’den

1 hafta içinde evin eksiksiz döşeneceği sözünü verdi

GÜNCEL
Evin tüm eşyaları Dişli’den

1 hafta içinde evin eksiksiz döşeneceği sözünü verdi

Kızılay’ın öncülüğünde işadamlarının desteği ile yapılan ev Nagihan teyzeye teslim edildi

 

 

Kullanılmayacak durumdaki  yaşlı kadının evini, yaşanacak güzel bir eve dönüştüren Serdivan Kızılay Şubesi,  AK Parti Milletvekili adayı Şaban Dişli’nin de katılımı ile evin anahtarını teslim etti.  Dişli, evin tüm eşyalarını almayı üstlenirken, 1 hafta içinde evin eksiksiz döşeneceği sözünü verdi.
 

ÖRNEK HİZMET
Kızılay Serdivan Şube Başkanı Mustafa Çakır ve şube yöneticileri ile bir araya gelen Milletvekili adayı Şaban Dişli, yaptıkları bu güzel hizmetten dolayı  yönetimi kutladı.  Kızılay’ın bu hizmetinin örnek alınmasını isteyen Dişli, “Bizlerde üzerimize düşeni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.
 

İÇİMİZ BURKULDU
Kızılay Serdivan Şube Başkanı Mustafa Çakır ve Başkan Yardımcısı Nazan Güngörsün, yaptıkları evin sahibi olan Nagihan teyzeyi,  erzak yardımı dağıtımı yaparken tanıdıklarını belirterek, “İlk gittiğimiz zaman yaşadıkları evi görünce içimiz burkuldu. O gün evi tadilat yaptırmaya karar verdik. Hayırsever iş adamlarımız ile görüşerek, evi yeni baştan inşa etti. Bugün Cumhuriyet Bayramı ve bu anlamlı günde aileye evlerinin anahtarlarını teslim etmek istedik” dediler.
 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
İş adamı Davut Dişli, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik’in de katılımı ile Kazımpaşa Mahallesi’ne giden Milletvekili adayı Şaban Dişli ve Kızılay yönetimini, yenilenen evlerinin önünde Nagihan Kırkmaz karşıladı. Evin anahtarını Nagihan  teyzeye Milletvekili adayı Şaban Dişli teslim ederken, evin tüm eşyalarını alma sözü verdi.  Duygusal anların yaşardığı anahtar  tesliminde Nagihan teyze, “Herkesten Allah razı olsun. Bana ve aileme sıcak bir yuva kazandırdınız” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 3 =