Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Toçoğlu Dadaşlara seslendi

1 Kasım Desteğinizle İstikrarın Adı Olacak

SİYASET
Toçoğlu Dadaşlara seslendi

1 Kasım Desteğinizle İstikrarın Adı Olacak


Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Koalisyon hükümetleri döneminde de belediye başkanlığı yaptım. Koalisyonlar ile 13 yıllık AK Parti iktidarı arasındaki farkları çok iyi biliyorum. Şu kesin ki: Türkiye koalisyonla yönetilecek bir ülke değildir. Bu yüzden desteğinize ihtiyacımız var. Yiğit dadaşların gücüne ihtiyacımız var. 1 Kasım desteğinizle istikrarın adı olacak. Türkiye için birlikte hareket edelim” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Dernek Binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Toçoğlu’na, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün ile AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç da eşlik etti. Sakarya Erzurumlular Derneği Başkan Yardımcısı Fuat Akdemir ve çok sayıda dernek üyesi de buluşmada hazır bulundu.

Milletimiz Hizmetlerin Farkında
Programda STK’lar ile iyi bir diyalog yakaladıklarını ifade eden İl Başkanı Fevzi Kılıç, “13 yıllık iktidarımız döneminde milletimiz için her alanda hizmetler gerçekleştirdik. Uzun yollar aldık. Türkiye’nin önünü açan projelere imza attık. AK Parti iktidarı döneminde daima nitelikli hizmetleri hayata geçirdi. Milletimiz bu hizmetlerin farkında. 7 Haziran seçimlerinde halkımız bize bir ders verdi. Biz bu dersi ve mesajı çok iyi değerlendirdik. Milletimize dokunan bir seçim beyannamesi yayınladık. Güzel bir hava oluştu. İnşallah 1 Kasım güzel günlerin devamında milat olacak” diye konuştu.

Koalisyonla Yönetilecek Ülke Değiliz
Programın devamında söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Koalisyon hükümetleri döneminde Belediye Başkanlığı yaptım. Koalisyonlar ile 13 yıllık AK Parti iktidarı arasındaki farkları çok iyi biliyorum. 1999 yılında Sakarya’da yaşanan depremde ülkemiz koalisyon hükümeti ile yönetiliyordu. 2000’li yılların başında belediyede çalışan işçilerimizin maaşlarını ödeyemiyorduk. 2002’de AK Parti iktidarı ile birlikte işçilerimizin maaşlarını ödemeye başladık. Bunun yanı sıra ülkemizde ve şehrimizde kaliteli hizmetleri de hayata geçirdik. Şu kesin ki: Türkiye artık koalisyonla yönetilebilecek bir ülke değildir. Bu yüzden desteğe ihtiyacımız var. Yiğit dadaşların gücüne ihtiyacımız var. Türkiye için birlikte hareket edelim” ifadelerini kullandı.

Güçlü ve Tek Başına
Toçoğlu, “AK Parti 13 yıllık iktidarı döneminde sağlık, eğitim, güvenlik, enerji, savunma, teknoloji ve diğer alanlarda önemli hizmetleri hayata geçirdi. 13 yıllık iktidarın son bulması, AK Parti’nin tarih sahnesinden silinmesi için dış güçler büyük bir çaba içerisinde. İstiyorlar ki güçlü bir Türkiye olmasın. Türkiye’yi Ortadoğu’nun ateş çemberine çekmeye çalışıyorlar. Ülkemizin istikrarı ve huzuru için gece gündüz çalışmalıyız.  Hep beraber ülkemize sahip çıkalım. Güçlü ve tek başına iktidarla yolumuza devam edelim” diye konuştu.

Sağlıkta Köklü Reformlar
AK Parti iktidarları döneminde sağlıkta köklü reformlar hayata geçirildiğini belirten Üstün ise, ”Sakarya’da bir tek Sigorta Hastanesi vardı. AK Parti hükümeti ile tüm ilçelerimiz modern hastanelere sahip oldu. Sağlıkta 13 yılda önemli adımlar attık. Hastanelerdeki kuyruklara son verdik. Sağlık alanında yatırımlarımız devam ediyor. Sakarya Kadın Doğum Hastanesi ile Ağız ve Diş Hastanesi de inşa ediliyor. Ülkemizin sağlık, kültür, eğitim, güvenlik ve diğer tüm alanlarda hizmetlerine devamı için tek başına iktidara ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 7 =