Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ferizli'de seçim heyecanı

İLÇELER
Ferizli'de seçim heyecanı

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, 26. dönem milletvekili genel seçimi kapsamında oyunu Ferizli Şehit Hacı Uzun Ortaokulu'nda kullandı.
Ferizli’de 1 Kasım seçim heyecanı sabah 08:00 itibari ile vatandaşların sandık başına gitmeleriyle başladı.
Ferizli Belediye Başkanı Ahmet soğuk, 1 Kasım genel seçimleri dolayısıyla eşi Hediye Soğuk ile birlikte sandık başına gitti. Ailesiyle birlikte Ferizli Şehit Hacı Uzun Ortaokulu'na gelen Başkan Soğuk ve eşi Hediye Soğuk, 1031 numaralı sandıkta oylarını kullandılar.
Oy kullanma işlemlerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Soğuk, demokrasi vurgusu yaptı. Başkan Soğuk, "Seçimin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bugün demokrasi kazanacaktır. Demokrasinin ilerlemesi ve gelişmesi için seçimler oldukça önemli. Vatandaşlarımız da Türkiye'nin geleceğini düşünerek, sabahın erken saatlerinden itibaren Türkiye'nin geleceğine imza atmak üzere bugün sandık başına koştu. Ben de Güçlenen Türkiye’mizin geleceğine dair imzamı attım, oyumu kullandım ve bundan sonra artık söz sandıktan çıkacak neticeye kalmıştır. Seçimlerin Ferizli’mize ve tüm Türkiye'ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 3 =