Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İsen ve Yılmazer oylarını kullandı

SİYASET
İsen ve Yılmazer oylarını kullandı

AK Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa İsen ve Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr Aydın Yılmazer, genel seçimler için oylarını kullandı.

Başkan Yılmazer, milletvekilliği seçimi için oyunu kullanmak üzere sabahın erken saatlerinde birlikte sandık başına gitti. Sapanca Anadolu Lisesinde oyunu kullanan Yılmazer, vatandaşlarla da sohbet etti. Seçimlerin Türkiye'ye hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Başkan Yılmazer, " Seçimin ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum " dedi.
 

İsen Oyunu Sapanca'da Kullandı
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr Mustafa İsen oyunu Sapanca Kırkpınar Meslek Yüksek Okulunda kullandı. Kalabalık parti heyetiyle oy kullanmaya gelen İsen'e Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer, Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Oy kullanmadan önce sandıkları gezen Milletvekili Adayı İsen, teker teker görevlilerle ve vatandaşlarla selamlaştı. Ardından sandığa gelen İsen oyunu kullanarak," Vatana ve Millete hayırlı olsun" dedi

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 4 =