Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Toçoğlu'ndan Sakaryaspor'a destek mesajı

Teknik ekip ve futbolcuların her zaman yanındayız

SPOR
Toçoğlu'ndan Sakaryaspor'a destek mesajı

Teknik ekip ve futbolcuların her zaman yanındayız

Payas Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor ekibi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Teknik ekip ve futbolcuların her zaman yanındayız. İnşallah takımımız Payas Belediyespor karşında Sakaryaspor’a yakışan bir futbol ortaya koyacak. Taraftarımızın destekleri devam etmeli. Son dakikaya kadar mücadeleye devam” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Payas Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Sakaryasporlu futbolcular ile bir araya geldi.  Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Toçoğlu, 8 Kasım Pazar günü Hatay’da oynanacak Payas deplasmanı için yönetim ve futbolculara başarılar diledi. Toçoğlu, “Pazar günü Payas önünde hedefimiz galibiyet. Sakaryaspor’a güveniyoruz” diye konuştu.

Desteklerimiz Devam Edecek
Toçoğlu, “Etimesgut ve Sultanbeyli Belediyespor maçlarında talihsiz puan kayıpları yaşadık. İnşallah Sakaryaspor takım olarak daha da iyi olacak. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Payas Belediyespor mücadelesini kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Teknik ekip ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bu uzun lig maratonunda Sakaryaspor’a desteklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Sakaryaspor Daha İyi Olacak
Başkan Toçoğlu açıklamalarının devamında ise şunları söyledi; “Payas Belediyespor maçının son idmanında Sakaryasporlu futbolcularımızı yalnız bırakmadık. Payas Belediyespor karşısında galibiyet için mücadele vereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın; Sakaryaspor daha iyi olacak. İnşallah tüm şehrin destekleri ile Sakaryaspor’u daha iyi seviyelere çıkaracağız. Teknik ekip ve futbolcuların her zaman yanındayız. İnşallah takımımız Payas Belediyespor karşında Sakaryaspor’a yakışan bir futbol ortaya koyacak. Taraftarımızın destekleri devam etmeli. Desteklerimizle başarı kaçınılmaz olacak. Rehavete yer yok. Son dakikaya kadar mücadeleye devam” diye konuştu. 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 8 =