Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

'O SES TÜRKİYE' yarışmasında Sakaryalı yarışmacı

GÜNCEL
'O SES TÜRKİYE' yarışmasında Sakaryalı yarışmacı

O Ses Türkiye yarışmasında sesi ve soluğuyla kasıp kavuran Sakaryalı Gökhan Cihan, Sakarya’yı başarılı bir şekilde temsil ederek Hadise’nin takımına seçildi. Şimdi Sakarya’nın sesi olup temsil ediyor. Şehirden destek bekliyor

YARIŞMA REKORU
Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ve TV8 Ekranlarından sevilerek izlenilen reyting rekorları kıran eğlence ve ses yarışması programı “O Ses Türkiye’de” tur atlayan Sakarya’nın yetiştirdiği umut veren sanatçısı, genç yetenek Gökhan Cihan, hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Sakarya’nın Serdivan İlçesi, Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden,32 Evler Mahallesi esnaflarından Erkek Kuaförü ve Ses Sanatçısı Gökhan Cihan, “O Ses Türkiye” yarışma programında bir rekora da imza attı.

HADİSE YAPTI
Tüm Jüriyi kendisine hayran bırakan Sakaryalı Gökhan Cihan, yarışma da Jüri Üyesi Hadise’yi tam 8 saniye içerisinde kendisine döndürmeyi başarıp, “O Ses Türkiye” tarihinde Jüriyi en hızlı döndürebilen yarışmacı unvanını da elde etti. Jüri üyelerinden Gökhan ise Gökhan Cihan için “Güçlü bir ses. Kalitesi belli, Hadise çok hızlı bir şekilde dönünce ısrarla istediğini anladık ve biz bu sebeple dönmedik, kalitesi ve ses rengi çok farklı, iyi bir ses” yorumunda bulundu.

GRUBUYLA PROVA
Sakarya’yı sesi ve karakteriyle en iyi şekilde temsil eden, star ışığını da gösteren “O Ses Türkiye” Yarışmacısı Gökhan Cihan, elemeleri geçerek şimdiler de sahne çalışmalarını sürdürüyor. Hem yarışmaya hazırlanıyor hem de grubuyla birlikte konser vb etkinlikler için provalarını da bir yandan devam ettiriyor. Gökhan Cihan ve Grubu Sakaryalı sevenleri ile buluşmak için de gün sayıyor. Öte yandan şehrini temsil eden Gökhan Cihan, başta Valilik olmak üzere yerel yönetimlerden destek bekliyor. Sakaryalı sevenleri ve şehirden de yarışmada oy için şimdiden kendisine katkı bekliyor.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 9 =