Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Toçoğlu Sakaryaspor kampını ziyaret etti

"Verimli Bir Hazırlık Kampı Olacak"

SPOR
Toçoğlu Sakaryaspor kampını ziyaret etti

"Verimli Bir Hazırlık Kampı Olacak"

Sezonun 2. yarısı için hazırlıklarına Antalya’da devam eden Sakaryaspor kafilesi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor’a gönül veren kardeşlerimize şunu söylemek isterim; kulübümüz devre arasını çok iyi geçirecek. Sakaryaspor’un daha da güçleneceğine inanıyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Spor Toto 3. Lig’de sezonun 2. yarısı için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Sakaryaspor kafilesini ziyaret etti. Takımın yeni teknik direktörü Yavuz İncedal’a hayırlı olsun temennilerini ileten Toçoğlu, hazırlık kampı ile ilgili detaylı bilgileri teknik heyetten aldı. Ziyaretinin devamında Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ile görüşen Başkan Toçoğlu, yeni yol haritası ile ilgili temaslarda bulundu.

Hedeften Vazgeçmiş Değiliz
Futbolculara da 2. yarı için başarı dileklerini ileten Başkan Zeki Toçoğlu, görüşmenin sonunda değerlendirmelerini paylaştı. Toçoğlu şunları söyledi; “Sakaryasporumuzu ligin 2. yarısı için sürdürdükleri hazırlık kampında ziyaret ettik. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızla görüştük. Yeni Teknik Direktörümüz Yavuz İncedal’a görevinin hayırlı olmasını diledik, kendisine başarılar diliyoruz. Daha önce de söylemiştik; bizim hedefimiz şampiyonluk.  Bu hedeften vazgeçmiş değiliz. Sakaryaspor’un bir üst lige çıkmasını istiyoruz.”

Verimli Bir Hazırlık Kampı Olacak
“Bu çerçevede kulüp başkanı Selahattin Aydın ile de bir görüşme yaptık. Devam eden çalışmalar ve yeni yol haritası ile ilgili Aydın’dan bilgiler aldım. Sakaryaspor her zaman en iyi noktaları hak eden bir kulüptür. İnşallah ikinci yarıya daha iyi bir şekilde başlayacağımıza inanıyorum. Sakaryaspor’a gönül veren kardeşlerimize şunu söylemek isterim; kulübümüz devre arasını çok iyi geçirecek. Sakaryaspor’un daha da güçleneceğine inanıyorum.”
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 4 =