Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Akyazı'ya 400 yataklı yurt

İLÇELER
Akyazı'ya 400 yataklı yurt

Akyazı'da 12 bin 500 metrekare alanı bir hafta içerisinde TOKİ’ye devredecek olan Akyazı Belediyesi, yapımına başlanacak 400 yataklı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) binasının yapımı için destek veriyor. 
TOKİ yetkileri ve 400 yataklı Kredi Yurtlar Kurumu binası yapımını yüklenen müteahhit firma yetkilileri ile toplantıda görüşen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, binanın yapımı ile ilgili olarak gerekli tüm detayları ve bilgileri aldı. İhale işlemleri yapılarak İstanbul’da bir müteahhit firmaya devir işlemleri tamamlanan 400 yatak kapasitesi yurt binası bodrum üzeri artı 3 kat şeklinde ile yapılacak. Projenin inşaat süresi 550 gün yani 18 ay olacak. Yaklaşık bir ay sonra yapımı başlayacak olan yurt binası yaklaşık bir buçuk yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacak.
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "İlçemize bu binayı kazandırabilmek adına büyük çaba sarf ettik ve sonucunu aldık. Bundan sonra da 400 yataklı Kredi Yurtlar Kurumu binasının yapımı esnasında Akyazı Belediyesi olarak üzerimize düşen ne vazife varsa yapmaya hazırız" dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 4 =