Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Çamlıca ve Altındere Sağlam Altyapıya Kavuştu

Keleş "Hendek altyapı çalışmaları tamamlandı"

GÜNCEL
Çamlıca ve Altındere Sağlam Altyapıya Kavuştu

Keleş "Hendek altyapı çalışmaları tamamlandı"

Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde altyapı çalışmalarının tamamlandığını açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölgenin 50 yıllık nüfus geleceğine göre tamamlanan projemiz ile Altındere ve Çamlıca bölgeleri sağlam altyapıya kavuştu. Artık bölgenin atıksuları tamamlanan 33 kilometrelik kanalizasyon hattı ile Hendek Atıksu Arıtma Tesisine ulaşacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Çamlıca ve Altındere bölgesinde altyapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.  Rüstem Keleş, “SASKİ olarak şehrimizin sağlam altyapıya kavuşması adına önemli bir projemizi daha tamamladık. Bu kapsamda Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesi için projelendirdiğimiz 33 kilometrelik kanalizasyon hattının inşa çalışmaları tamamlandı. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

33 Kilometre
Tüm ilçelerin atıksu sorununu kesin çözüme kavuşturduklarını belirten Rüstem Keleş, “Bölgede inşa ettiğimiz 33 kilometrelik kanalizasyon hattından çalışmaların devam ettiği terfi merkezine ulaşacak kirli sular Hendek Atıksu Arıtma Tesisinde arıtılarak doğal ortama deşarj edilecek. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak tüm ilçelerimizi sağlam altyapıya kavuşturuyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor. İnşallah şehrimizin geleceği için tüm bölgelerimizi sağlam altyapı ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Atıksu Sorununa Kesin Çözüm
Rüstem Keleş, “Bölgede hayata geçirdiğimiz yatırımımız şehrimizin çevre geleceğini yakından ilgilendiriyor.  SASKİ olarak ilçelerimizde hayata geçireceğimiz atıksu arıtma tesisleri ile de atıksu sorunun kesin çözüme ulaştırmış olacağız. Yaklaşık 4,5 milyonluk yatırımımızla bölgenin 50 yıllık nüfus geleceğine göre tamamlanan projemiz ile Altındere ve Çamlıca bölgeleri sağlam altyapıya kavuştu. Artık bölgenin atıksuları tamamlanan 33 kilometrelik kanalizasyon hattı ile Hendek Atıksu Arıtma Tesisine ulaşacak” diye konuştu.



 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 4 =