Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Atalay'dan sürpriz ziyaret

Serdivan Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu

GÜNCEL
Atalay'dan sürpriz ziyaret

Serdivan Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu

Türk-İş Genel Başkanı Ergun Atalay, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman’la birlikte Serdivan Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere’nin de katıldığı sürpriz ziyarette öğrenciler Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay karşılarında görmenin şaşkınlığını yaşadılar.

Atalay öğrencilerin yanı sıra okulda görev yapan öğretmenler ve çalışanlarla da sohbet etti. Atalay girdiği bir sınıfta öğrencilerle aynı sıralarda oturdu, eski günleri yâd etti.

Sınıftaki öğrencilere tavsiyelerde bulunan Ergün Atalay, “Güzel Serdivanımızın adını taşıyan Anadolu Lisesinde bulunmaktan, buradaki havayı teneffüs ederek geleceğimizi emanet edeceğimiz genç kardeşlerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sakarya'ya her gelişimizde buradaki kardeşlerimiz bizlerden kendilerine misafir olmamızı istiyordu, kısmet bu güneymiş. Hayatınızın her kademesinde eğitimi ilk sıraya koymak çok önemli, derslerinize odaklanarak kendiniz ve aileniz için yaşam boyu sürecek fırsatlar yaratabilirsiniz. Ayrıca bize yaşattığınız nostalji dolu gün için de bir kez daha hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi. 

Öğrenciler ziyaret sonunda, Ergun Atalay, Yusuf Alemdar ve Cemal Yaman’a çiçek takdim etti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 9 =