Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

D-100'de can pazarı : 1 ölü 5 yaralı

ASAYİŞ
D-100'de can pazarı : 1 ölü 5 yaralı

Sakarya D-100 Karayolu’nda meydana gelen biri TIR 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Araçların hurdaya döndüğü kazada, itfaiye ekipleri sıkışan vatandaşları kurtarmak için büyük çaba harcadı. 
 

Edinilen bilgilere göre kaza, D-100 Karayolu İstanbul istikameti Pekşenler mevkiinde meydana geldi. Aynı istikamette seyir halinde olan biri TIR 5 aracın karıştığı zincirleme kazanın şiddetiyle araçlar birbirlerinin üzerine bindi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve itfaiye ekibi gelirken, araç içerisinde sıkışan vatandaşları kurtarmak için büyük çaba harcandı.
 

Kazada hurdaya dönen bir otomobilin içerisinde sıkışan Havva Kutlu (43) olay yerinde hayatını kaybederken, Belgin T. (34), Nevin D. (36) ile henüz ismi öğrenilemeyen 3 yaralı ambulanslarla çevre hastanelere taşındı. Eşinin öldüğü haberini alan Tahsin Kutlu ise gözyaşlarına boğuldu.
 

Kaza sebebiyle İstanbul istikameti yaklaşık 1 saat süreyle tek şeritten verilirken, hurdaya dönen araçlar çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 4 =