Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Vali Coş'tan FETÖ'ye yönelik topyekün mücadele çağrısı

GÜNCEL
Vali Coş'tan FETÖ'ye yönelik topyekün mücadele çağrısı

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, FETÖ/PDY'ye yönelik topyekün çağrıda bulunarak, “Tüm birimlerimiz üzerine düşeni yaptığında temizlenecekler” dedi. 
Vali Coş, Sakarya’da asayiş hizmetlerinin anlatıldığı toplantıda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ile ilgili sorulan bir soruyu cevaplayan Coş, “FETÖ diğer terör örgütlerini kontrol eden, milleti bölmeye yönelik her türlü akımı destekleyen, Türkiye Cumhuriyeti düşmanı her türlü faaliyetin arkasında yer alan, Ermeni lobisi tarafından tebrik edilen, amaca ulaşmak için her yolu mübah olarak gören bir örgütten bahsediyoruz. Maalesef bu örgütün bir kısmı hala devletin çeşitli organlarında gizlenmiş durumda. PKK terör örgütünün de hamiliğini yapan bu örgüt üyelerinin devlet içerisinden ayıklanması için her türlü yasal işlemi görmektedir. Topyekün mücadele ettiğimizde, tüm birimlerimiz üzerlerine düşeni yaptığında temizlenecekler” dedi.
Coş, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalamam kararı bulunan Sakarya eski Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş ve Sakarya eski İstihbarat Şube Müdürü Murat Akça’nın yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 4 =