Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Jandarma'dan uyuşturucuya geçit yok

Bir yılda 96 operasyon gerçekleştirildi

ASAYİŞ
Jandarma'dan uyuşturucuya geçit yok

Bir yılda 96 operasyon gerçekleştirildi

26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile mücadele günü kapsamında Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgelerinde son bir yılda yapmış olduğu faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı. 
  Sakarya İl Jandarma Komutanlığı 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile mücadele günü kapsamında bir yıllık faaliyet raporunu açıkladı. Jandarma ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir yılda 96 operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlarda 2 bin 946 gram kokain, 5 bin 695 extacy hap, 86 bin 644 gram kubar esrar, bin 740 gram bonzai maddesi, 15 bin 070 kök kenevir bitkisi, 408 gram kenevir tohumu ele geçirilirken, 131 kişi yakalanarak adli işlem yaptığı belirtildi.
  İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzuru için, emniyet ve asayişin sağlanması için faaliyetlerimize aralıksız devam etmekteyiz. Bunun yanı sıra toplulumuzu, çevremizi ve özellikle geleceğimizi teslim edeceğimiz gençliğimizi hedef alan uyuşturucu ile mücadelede de titiz bir şekilde çalışmaya devam edilmektedir. Sakarya İl jandarma Komutanlığı olarak operasyonlarımız aralıksız devam edecektir. Duyarlı vatandaşlarımızın 156 jandarma imdat telefonuna tüm olumsuzlukları zamanında bildirmeleri mücadelemizi etkinliğini arttıracaktır” denildi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 9 =