Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Yaşlı adamın çaresizliği!

Bunalıma girdi intihar etmek istedi

ASAYİŞ
Yaşlı adamın çaresizliği!

Bunalıma girdi intihar etmek istedi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, maddi nedenlerden dolayı bunalıma girip intihara kalkışan şahıs, köprü korkuluklarına çıktı. Uzun süre korkuluklarda kalan şahsı, polis ekipleri ikna etti.
Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Eski Sakarya Köprüsü'nün korkuluklarına çıkan bir şahsın, intihar edeceğini söylemesi üzerine yoldan geçen vatandaşlar, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis, adının Selim Ö. (46) olduğu öğrenilen şahsı korkuluklardan indirmek için ikna girişimlerine başladı. Artık bu şekilde yaşamasının bir anlamı olmadığı için ölmek istediğini söyleyen ve sözlerini zaman zaman ağlayarak sürdüren Selim Ö., bir polis memurunun kendisiyle ilgileneceği ve yardımcı olacağı sözünü vermesi üzerine ikna olarak korkuluklardan indi.
Kağıt toplayarak geçimini sağladığını ve artık vücudunun da ruhunun da buna dayanamadığını ifade eden Selim Ö., "Ben sokaklarda kağıt toplayarak geçimimi sağlamaya çalışıyorum. Kimim kimsem yok, yalnız yaşıyorum. Bir evim yok. Sokaklarda yatıp kalkıyorum. Banyo bile olamıyorum. Bu nedenle insanların içine çıkmaya utanır oldum. Artık bu hayata dayanamıyorum. Yetkililere başvurdum, bana ‘çalış’ dediler. Ben istemez miyim çalışmak. Ama nereye iş başvurusunda bulunduysam, ikametim ve sabit bir adresim olmadığı için bana iş vermediler. Bütün kapılar yüzüme kapandı. Artık vücudum da bitti. Her tarafımda yaralar çıktı. Ben ne yapayım? Hırsızlık mı yapayım? Bana yakışmaz ki. Ben helali haramı bilen biriyim. Önüme bir çuval para koyun, dokunmam. Ben kimseden para istemiyorum. Bana iş versinler, yeter. Benim gibi evsizlere, işsizlere sahip çıkılsın istiyorum” dedi.
Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Selim Ö. tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Öte yandan Selim Ö., 3 ay önce gece yarısı bir apartmanın çatısında çıkan yangını görerek önce 'parti veriliyor' zannetmesi, yangın çıktığını fark edince de apartmana girerek tüm apartman sakinlerini uyandırıp tahliye etmesi ile kahraman ilan edilmişti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 4 =