Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Üstün'den Bayram turu

Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun

GÜNCEL
Üstün'den Bayram turu

Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun

Şehir genelinde bayramlaşma programlarına katılan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Bereketli bir Ramazan Ayı geçirdik. Ramazan Bayramı, ülkemiz, milletimiz, şehrimiz ve partimiz için hayırlı ve mübarek olsun. Huzur coğrafyamızda birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün,  şehir genelinde bayramlaşma programları Gerçekleştirilen programlar kapsamında Valilik, Büyükşehir, AK Parti İl Teşkilatı, Sakarya Sanayii ve Ticaret Odası (SATSO),  Söğütlü, Ferizli, Karasu ve Kocaali İlçe teşkilatları bayramlaşma programına katıldı.  İlçe teşkilatları bayramlaşma programının sonunda Milletvekili Ayhan Sefer Üstün vatandaşlarla sohbet etti.
Mücadele Kararlılıkla Sürecek
Ayhan Sefer Üstün, “Bereketli bir Ramazan Ayı geçirdik. Ramazan Bayramı, ülkemiz, milletimiz, şehrimiz ve partimiz için hayırlı ve mübarek olsun. Ülkemizde ve gönül coğrafyamızda yaşanan terör olaylarından dolayı buruk bir bayram yaşadık. Yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum. Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Huzur coğrafyamızda birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.
Sözler Bir Bir Yerine Geliyor
İlçe teşkilatları bayramlaşma programında açıklamalarda bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Ülkemiz ve şehrimizin geleceği için hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz önemli yatırımları hayata geçiyor. İlçelerimizde hayata geçirilen yatırımlarla gelişmeye devam edecek.  İnsana hizmet AK Parti’nin işidir. 1 Kasım seçimlerinde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Ülkemize yeni projeler hayata geçirmek için ise TBMM’de gece gündüz çalışıyoruz. AK Parti iktidarı ile ülkemiz ve memleketimiz adım adım gelişmeye devam edecek. AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetler sunmayı sürdüreceğiz” dedi.


 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 4 =