Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakarya'da bayram böyle geçti

Toçoğlu'nun Ramazan Mesaisi

GÜNCEL
Sakarya'da bayram böyle geçti

Toçoğlu'nun Ramazan Mesaisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle şehir genelinde düzenlenen toplu bayramlaşma törenlerine katıldı. Bayramın ilk günü Tüvasaş Lokali’nde gerçekleştirilen Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve SESOB Toplu Bayramlaşma Töreninde Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa İsen, Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, CHP Milletvekili Engin Özkoç, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, İl Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, İl Müftüsü İlyas Serenli, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe müdürleri, Büyükşehir Bürokratları, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

İtfaiye Teşkilatı Ziyareti
Toplu Bayramlaşma Töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nda da bir program düzenlendi. Teşkilat Bahçesi’nde gerçekleşen törene Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Vali Hüseyin Avni Coş, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz ile Büyükşehir Bürokratları katıldı. Başkan Zeki Toçoğlu ve İtfaiye Daire Başkanı Ayhan Orhan Arancı tarafından karşılanan Vali Hüseyin Avni Coş’un tören mangasını selamlamasının ardından tüm çalışanların bayramını tebrik edildi.

AK Parti Teşkilatı
Başkan Toçoğlu programının devamında Erenler Belediyesi’nin bayramlaşma törenine katıldı. İlçe sakinleri ve belediye çalışanları ile bayramlaşan Başkan Toçoğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen programa katıldı. AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa İsen, Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir’in de yer aldığı programda çok sayıda teşkilat mensubu bir araya geldi, bayramlaştı.

SATSO Ziyareti
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO tarafından organize edilen bayramlaşma törenine de katıldı. Şehrin iş dünyasının oluşturduğu odanın üyeleri ile bayramlaşan Başkan Toçoğlu, “Şehrimizde farklı kesimlerinden hemşerilerimizle bayram sevincini birlikte yaşadık.  Bugün buradaki birlik ve beraberliğimizin mazlum coğrafyalarda bulunan kardeşlerimizin de üzerine olmasını temenni ediyorum. Şehrimizdeki kardeşlik ve huzur ikliminin dünyanın dört bir yanına yayılmasını diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizi kaos ortamına sürüklemeye çalışanlara fırsat vermesin” ifadelerini kullandı.

Son Adres Serdivan Belediyesi
Başkan Toçoğlu Ramazan Bayramı’nın ilk gününde son olarak Serdivan belediye başkanlığı  tarafından düzenlenen programa katıldı. Serdivan Belediyesi’nde gerçekleşen bayramlaşma töreninde Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Eski Milletvekili Ali İnci, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İlçe Teşkilatı ve çok sayıda Serdivanlı yer aldı. Toçoğlu, Serdivan belediye çalışanları ve vatandaşlarla bayramlaştı. Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 


 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 8 =