Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Basketbol Kombineleri Satışta

2 farklı kategoride satışa sunuldu

SPOR
Basketbol Kombineleri Satışta

2 farklı kategoride satışa sunuldu

Büyükşehir Basket’in yeni sezon öncesi kombine kartları satışa çıkarıldı. 2 farklı kategoride satışa sunulan kombine kartları Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndan temin edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın 2016 – 2017 Türkiye Basketbol Ligi maçları için geçerli olacak kombine kartları satışa çıkarıldı. Büyükşehir Basket taraftarları kombine kartlarını Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda bulunan basketbol ofisinden temin edebilecek. Protokol tribünün karşısında bulunan sarı tribünde iki farklı kategoride satışa sunulacak. Kombine kartları A Blok 200 ve B Blok 150 TL olarak belirlendi. Yeni sezonda da taraftarlardan büyük bir destek beklediklerini belirten Basketbol Şubesi Başkanı Akif Köse, taraftarları kombine kart almaya davet etti.

Şampiyonluk Destekle Gelecek
Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Bu yıl çok iddialı bir kadro kurduk. Geçtiğimiz günlerde de basın mensuplarımızın katılımıyla tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Antrenörümüz ve oyuncularımıza imza attırdık. Bu yıl tek hedefimiz şampiyonluk. Bunun için taraftarlarımızın çok büyük desteğine ihtiyacımız var. Kombine kartlarımızı bugün itibariyle satışa çıkardık. Taraftarlarımız bize gösterdikleri desteği arttırarak sürdürmeliler. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 3 =