Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Bu haber ‘İnternet paketim yetmiyor’ diyenlere

Ücretsiz kablosuz internet sahalarına ilgi her geçen gün artıyor

GÜNCEL
Bu haber ‘İnternet paketim yetmiyor’ diyenlere

Ücretsiz kablosuz internet sahalarına ilgi her geçen gün artıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasına kazandırılan ücretsiz kablosuz internet sahalarına ilgi her geçen gün artıyor. Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Şuanda 20 bin kullanıcı sayısına ulaştık. Şehre kazandırılacak yeni yaşam alanlarını da ücretsiz internetle buluşturacağız. Hedefimiz: ücretsiz internet erişim sahası kalmayan bir şehir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, şehrin muhtelif alanlarına kazandırılan ücretsiz internet erişim uygulamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bayraktar, “Kent Park, Sakarya Park, Yenikent Park ve Karasu Sahil Park’ta sunduğumuz ücretsiz internet erişimi (SBBNet) şuanda 20 bin kullanıcıya ulaştı. Wi-fi ağları ile vatandaşlarımızı internete ulaşmalarını daha da kolaylaştırıyoruz. Bu doğrultuda şehre kazandırılacak yeni yaşam alanlarında da ücretsiz internet bölgeleri kuracağız” diye konuştu.

7/24 Online Bir Şehir
Bayraktar, “Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi ve Pamukova Esentepe Projesi gibi şehre kazandırılan ve kazandırılacak olan yeni yaşam alanlarında da ücretsiz internet erişimini daha kolay bir hale getireceğiz. Ekibimizin altyapı çalışmaları tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak gelişen teknolojik gelişmeleri kurum kimliğimizle harmanlamaya, Sakarya’yı çağın gereklilikleriyle buluşturmaya devam ediyoruz. Hedefimiz: ücretsiz internet erişim sahası kalmayan bir şehir. Bu doğrultudaki çalışmalarımız artarak sürüyor. Bir yandan fiber teknolojisi Sakarya’yı çalışmalarımız vesilesiyle sararken; diğer yandan Büyükşehir’le ilgili her şeye cepten ulaşımı sağlayan yeniliklerimiz de devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 9 =